Tóth-Ilkó Tamás független jelölt

Tisztelt Kartali Választók!

Engedjék meg, hogy az önkormányzati választások előtt bemutatkozzam, s aktív képviselői tagságra készülve terveimet megosszam Önökkel!

Tóth-Ilkó Tamás független képviselő-jelölt vagyok.

Építészként és gyermeksport-oktatóként dolgozom. Sportmenedzser szakképzettséggel is rendelkezem. Kartalon élek családommal.

A képviselői szolgálat során legfontosabb a lakossággal való aktív kapcsolattartás, hiszen a kevésbé látszódó problémákat csak közösen oldhatjuk meg!

Látok a település életében további fejlődési lehetőségeket, melyeket megvalósíthatónak tartok.

Sportmenedzseri szemléletem segít a sport- és kulturális események előkészítésében, megvalósításában. Művelődési Házunk szép környezetben vár mindenkit. Képviselőként a gyermekek tehetséggondozását, sport,- kulturális-, művészeti lehetőségeinek bővítését, a hátrányból indulók esélyeinek növelését támogatnám.

Erősíteném a településen működő civil szervezetek és az intézmények együttműködését. Jó szervezéssel és pályázati lehetőségek kihasználásával fokozottabb támogatást biztosítanék számukra.

Kiemelten a fiatalok szórakozási- és sportlehetőségeinek bővítése, a jövő nemzedékének környezettudatos nevelése és fejlesztése motivál.

Műszaki tapasztalatommal, tudásommal segítem a beruházások, az önerős felújítások, karbantartások megvalósítását.

Kérem, október 13-án támogassanak szavazataikkal terveim megvalósításában!

Köszönöm a figyelmüket!

Tóth-Ilkó Tamás