Szásziné Győri Éva független jelölt

Kedves Kartaliak! Kedves Ismerőseim!

Mindenekelőtt szeretném megköszönni, hogy már 2 ciklusban
megkaptam a bizalmat, és önkormányzati képviselő lehettem.

Ezúton szeretném tájékoztatni Önöket, hogy az idei
önkormányzati választáson is megmérettetem magam.

Köszönöm az eddigi támogatást, az induláshoz szükséges aláírásokat, a biztatást!

Bár a munkám Baghoz köt, magánemberként fontosnak tartom, hogy településünket, lakóhelyemet –Kartalt- és az itt élő embereket segítsem, támogassam.

Egyetlen pártnak vagy politikai szervezetnek sem vagyok tagja, de szívesen dolgozok együtt bárkivel, akik településünk fejlődéséért valóban tenni akar.
Képviselői munkám során folyamatosan szorgalmaztam az utak aszfaltozását, a temető körüli rész rendbetételét (világítás, út). Szívesen támogattam az egyesületeket, helyi civilszervezeteket, pozitív kezdeményezéseket (rendezvények, játszótér). Ahogy az elvárható, döntéseimmel mindig a közösséget, a település lakóinak érdekeit néztem.
Ez a későbbiekben sem változna.

Bár településünk folyamatosan szépült, épült az elmúlt két ciklus ideje alatt, még mindig van tennivaló: az eltervezett álmokat (kerékpárút felújítása, játszótér építés, szennyvíztelep korszerűsítése) meg kell valósítani, a használatból eredő hibákat (pl.: kátyúk) ki kell javítani, a szabályokat (tűzgyújtási nap) be kell tartatni, és a felmerülő igényeket (faluközpont kialakítása, parkosítás a Kocka tó körül, a közösségi élet fellendítése) ki kell elégíteni.

Célom, hogy Kartal még szerethetőbb település legyen, hogy mindenki jól érezze magát itt.
Ahhoz azonban, hogy továbbra is önkormányzati képviselő lehessek, ismét szükségem van a támogató szavazatukra. Előre is köszönöm, ha elmennek szavazni október 13-án vasárnap.

Köszönettel: Szásziné Győri Éva