Hirdetési lehetőség és Médiaajánlat

Hirdetési lehetőség

A kartal.ihirek.hu oldalon lehetőség van hirdetések megjelenítésére: a cikkekben, illetve az oldalsávban, már havi néhány ezer forinttól!

A hirdetési lehetőségről részletesen a kartal.ihirek.hu@gmail.com e-mail címen érdeklődhetsz.

Ingyenes megjelenési lehetőség:

Minden kartali vállalkozásnak rövid megjelenési lehetőséget adok a “Üzletek, szolgáltatók” menüpontban, ahol a vállalkozás elérhetőségeit, és ügyfélfogadási/nyitvatartási rendjét tudjuk leközölni. Ez a lehetőség minden kartali vállalkozás számára ingyenes a kartal.ihirek.hu oldalon. Kérdéseidet és a cégadatokat várjuk a kartal.ihirek.hu@gmail.com e-mail címre.
A következő adatokra lesz szükség a megjelentetéshez: Cég/vállalkozás/üzlet neve, címe, telefonszám, e-mail cím, weboldal, nyitvatartási vagy ügyfélfogadási idő.

Kiknek érdemes nálam hirdetniük?

Azon vállalkozásoknak érdemes nálam hirdetnie, akiknek a célcsoportja átfedést vagy azonosságot mutat a kartal.ihirek.hu oldal közönségével, vagy fontosnak tartják a kartal.ihirek.hu -ról beérkező látogatókat és a linkeket a saját weboldalukon.

A kartal.ihirek.hu oldalt azok az emberek látogatják, akiket aktuálisan érdekel az oldal, a Kartalon történtek és a lakossági események.

Ha a Te vállalkozásod/weboldalad szintén ezeknek az embereknek szolgáltat, akkor ideje összefognunk 🙂

Én ideterelem őket, Te pedig hirdethetsz nekik.

A kartal.ihirek.hu folyamatosan és lendületesen fejlődő oldal, mely témáiban otthonosan mozgó portál, amelyen különböző ingyenes szolgáltatásokat is nyújtok a felhasználóknak, mert fontos számomra, hogy elkötelezett és gondolkodó látogatóim legyenek – olyan ügyfelek, amikről minden vállalkozás álmodik.

Miért kellene velem dolgoznod?

Ez egy Helyi közösségi- és híroldal, amit az elejétől fogva teljes erőbedobással csinálok. Minden nap jelennek meg cikkek, friss és aktuális információk, ezzel is kielégítve a lakosság érdekeit ami vonzza a látogatókat.

Mit érsz el, ha nálam hirdetsz?

1.) elismertséget szerezhetsz

2.) több ügyfeled lehet

3.) több bevételed lehet

4.) tervezhetőséget érhetsz el

Milyen formátumban lehet hirdetni?

Lehet cikk formájában, interjú formájában. Van lehetőség akár banner kitételére is az oldalsávba, ezzel is magadhoz csalogatva a vásárlóidat. Valamint banner formájában is lehetőség nyílik hirdetni.

Reklámmegjelenés PR cikk formátumban
PR cikk megjelenés árak – a PR cikkeket publikálás után folyamatosan az oldalon tartom, tehát nincs lejárati idejük. A cikkhez két képet is kérek , melyek közül az egyiket a cikkbe teszem, a másikat borítóképként használom. Ha nem adsz képet, akkor illusztrációként ingyenesen felhasználható képet fogok használni (pl. a pixabay.com-ról).
Egy PR cikkben két link helyezhető el, sőt, kifejezetten bátorítalak, hogy a két link mindenképp legyen meg!

PR cikk megjelenési lehetőség 1500 leütésig: 7500,- forint
PR cikk megjelenési lehetőség 1501-3000 leütés között:,10.000 forint
PR cikk megjelenési lehetőség 3001 leütés fölött: 15.000,- forint

A cikkek megírásában szívesen segítek (ez külön szolgáltatás) de saját tartalmakat is szívesen közlök, tehát nem előfeltétel, hogy velem írasd meg a cikket.

A rólad és a vállalkozásodról szóló PR cikkeket természetesen a hírportál Facebook oldalán is publikálom. Ez a megjelenítés természetesen ingyenes 🙂

A banneres hirdetés egyfajta időszakos vagy épp örökös reklámnak, akciónak szól, melynek jelenlegi napi ára 300 forint. A banner-hez kérek szöveget, képet. Ha nem rendelkezik ezekkel, akkor a reklám szövegét ráteszem egy ingyenes letölthető képre, amit pl. pixabay.com-ról töltök le. 

Hogyan jelentkezhetsz hirdetőnek?

A következő email címre írva : kartal.ihirek.hu@gmail.com
Tárgynak a Hirdetés szót írd!

Remélem hamarosan partnerek leszünk 🙂 

Az árváltozás joga fenntartva!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük