1 éves a hírportál

Kaptam Tőletek pár kérdést. A kérdéseket név nélkül teszem közzé.

Hogyan értékelnéd az elmúlt 1 évet?

Abszolút érzelmi hullámvasútként. Kaptam elképesztően sok jót az olvasóktól, a környékbeli települések lakóitól, de persze kaptam jó pár nagyon rosszat is.

Miért kezdted el ezt csinálni? 

Amolyan próbaként. Szeretem Kartalt, és mikor felkértek az járt az eszemben, hogy jó lenne, ha Kartal az online felületeken is terjeszkedne.

Megéri ezt csinálni?

Igen is, meg nem is. Igen, mert nagyon sokan olvassák a hírportált, sok a pozitív visszajelzés. És hogy miért nem? Nos, aki dolgozik, abba az emberbe mindig könnyebb belekötni, és olyan stílusban írni ami épp bántó és tiszteletlen. Kicsit népszerűbb leszel, de ennek természetesen az a hátránya, hogy a személyedet, esetleg a családoddal próbálnak támadni.

Mi volt a legrosszabb élményed mióta a hírportált csinálod?

Plagizálással voltam “vádolva.” A negatív kritikák mindig lelomboznak, hiszen tudom, hogy sokan nem segíteni szeretnének, hanem csak lerombolni azt, amivel épp próbálkozom. A választások előtt azzal voltam vádolva, hogy a hírportált azért kezdtem el csinálni 1 évvel ezelőtt, hogy a mostani választáson indulhassak. Bátran kijelenthetem, hogy több ember ösztönzésére próbáltam meg a dolgot. Néven senkit sem nevezhetek, mert a politika, az politika.

Keresel ezzel?

Próbálkozom, de eddig nem aratok nagy sikert. 🙂

Mi volt a legjobb élményed amióta ezt csinálod?

Amikor először megköszönték, hogy van ez a hírportál, és sok sikert kívántak a munkához.

Tudsz róla, hogy eléggé megosztó személyiség vagy?

Igen, tudom, tapasztalom. Nem lehet mindig mindenkinek megfelelni, és már nem is óhajtok.

Meddig akarod ezt csinálni?

Amíg kényelmesnek érzem a dolgot. Az már feltűnhetett, hogy voltak kisebb kihagyások épp műszaki vagy egyéb más okokból. A műszaki szüneteknek vége ( remélhetőleg) , de ettől függetlenül elképzelhetőnek tartom, hogy lesznek a későbbiekben is szünetek.

Vannak rosszakaróid?

Ezek a kérdések.. Miért csak a negatív a fontos? 😀 Persze, hogy vannak. Sőt, amióta a Tökös Forgatagot megcsináltam tavaly először, azóta meg pláne. De, egyébként mindenkinek vannak rosszakarói. Tudom, hogy kik kedvelnek, kik azok, akik szeretik olvasni a hírportált. Ahogy Vidi Rita, az ihirek.hu főszerkesztője, tulajdonosa mondta egyszer, forradalmárnak lenni nem könnyű.

A hírportálon kívül szeretnél mást is kipróbálni, mint például a videózást?

Talán ez volt a legérdekesebb kérdés. Akik ismernek, azok tudják, hogy nagyon szeretek beszélni. Nem is keveset. 😀 Azonban, nem vagyok videó kompatibilis alkat, de ettől függetlenül érdekel a videózás. Egy népszerű YouTuber ismerősöm azt mondta, hogyha van véleményed mindenről, akkor vagy mondd el a világnak, vagy animáld meg a világnak. Mivel animálni még nem tudok, maradna a beszéd.. Szóval, gondolkozom ezen.

Hogyan érezted magad, amikor nem kerültél be a testületbe? Fogsz legközelebb is indulni?

Igazából megkönnyebbültem. Félre ne értsetek, tényleg jó lett volna, de jobb ez így. A többiről nem beszélnék, ha nem gond. Legközelebb indulni? Semmiképp, ez amolyan egyszeri próba volt.

Egy másik portálon is írok már, íme pár írásom:

Empaták: hogyan válhatsz te is a világ jobbá tevőjévé?

Egy másik korba viszlek, hozz magaddal egy kis követ és salétromsavat!

Elveszve az érzelmek Bermuda-háromszögében

A nap, amikor a mozgás újra kopogott az ajtómon

Az Anyatejes táplálás Világnapja

A barátság világnapja

Köszönöm a kérdéseket. Igyekszem fejlődni, és folyamatosan jobbá válni. 🙂

 

 

 

About Dulai Zsófia

Kartalon élek immár 11 éve, Kislányom születése után megmoccant bennem valami.. az a valami hogy aktív tagja szeretnék lenni ennek a kis közösségnek :)

View all posts by Dulai Zsófia →

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük