Keddi rövid hírek

Hideg van.

Szép reggelt Mindenkinek!

Megérkezett az ősz. Fogcsikorgatóan hideg az időnk ma reggel. Jelenleg 8 fok van. Esős, hűvös időre készülhetünk, a legtöbb csapadék délnyugaton hullhat. Az északi szelet több helyen – főként keleten, északkeleten – kísérhetik élénk lökések. A legmagasabb hőmérséklet mindössze 7 és 13 fok között alakul. Erős hidegfronti hatásra készülhetünk. Ebből kifolyólag előfordulhat fejfájás, görcsös panasz valamint ízületi fájdalom is. Vigyázzunk magunkra!

Lássuk a híreket, röviden.

Csapatunk, a Kartal SE, hazai pályán legyőzte 2:1-re Kistarcsát. Szép volt fiúk!

A Nagyközségi Könyvtár és a Művelődési Ház technikai okok miatt 2019.10.28.-2019.11.03-ig  Zárva tart. A zöld zsák osztása is szünetel! Nyitás 2019.11.04-én.

A Kartali Asszonykórus új tagokat keres.

Lovi Ovi lesz a Délibáb lovas udvarban reggel 9 órától délután 4 óráig. A program 8 éves kortól javasolt. A lenti képeken bővebb információkat kaphattok.

További érdekességekért, kattintsatok ide, a Kartali Mezőőr Lovas -és Sportegyesület oldalára.

Adománygyűjtés folyik a kis Leventéért. Ahogy a kis Zente, úgy Levente is SMA-ban szenved. Kartalon a Bölcsődében, és a Braun papírboltban tudtok adományozni. Az adománygyűjtés csütörtökig tart, és tegnapra már a fele összeg meg is volt, így a 700 milliós gyógyszer lehet, hogy Leventének is elérhetővé válik.

Ez itt a bölcsődei tároló.

Ez pedig a Braun papírboltban van.

JELENLEGI ÖSSZEG: 344.756.507 Ft+ 49.153 Euro+ 10.155 Font > Ez a tegnap esti állás. Mindent bele, mert ha valamiben jók vagyunk mi emberek, az az összefogás!

2 nap múlva több 500 forintos is be lesz vonva, a lenti képen lehet látni, hogy melyekről van szó.

 

Ma reggelre ennyi lettem volna, köszönöm a figyelmet, szép napot kívánok Mindenkinek!

About Dulai Zsófia

Kartalon élek immár 11 éve, Kislányom születése után megmoccant bennem valami.. az a valami hogy aktív tagja szeretnék lenni ennek a kis közösségnek :)

View all posts by Dulai Zsófia →

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük