Hétfői hírek

Szép reggelt Mindenkinek!

1 hét kihagyás után, újra jelentkezik a hírportál.

Jelenleg 11 fok van. Hidegfront érkezik, ami lehűlést nem okoz, azonban a szélmozgás megindul tőle. Előfordulhatnak viharos széllökések a mai nap folyamán. A hidegfront miatt az arra érzékenyeknél előfordulhatnak görcsös panaszok, fejfájás, vérnyomás ingadozás. A szeles idő miatt pedig az ingerlékenység is fokozódhat. A szél miatt másodfokú riasztás( a várt legerősebb széllökések meghaladhatják a 90 km/h-t) van Pest megyére.

Lássuk a híreket, röviden.

A hétvégén megrendezésre került a XII. Kukoricafesztivál, este pedig a Csuhééé Bál. Hatalmas sikerrel zárult mindkét program, érdemes figyelni a Faluházat a jövőben is! 🙂

A mai naptól ismét lehet zöldhulladék zsákot átvenni a Könyvtárban.

A Sarki szódásban a mai naptól őszi nyitvatartás lép életbe:

Hétfő – péntek 9.00 – 11.00
15.00 – 17.00
Szombat 8.30 – 12.00

A kiszállítás továbbra is kedden és csütörtökönként történik.

Október 7-én hétfőn este 7 órakor a Sportcsarnokban ismét játszik Futsal csapatunk, ezúttal Berettyóújfalu lesz az ellenfél.

 

Október 19-én megrendezésre kerül az 5. színházi nap Kartalon. A lenti plakáton még több információt olvashattok, valamint a program facebook-os eseményét is érdemes figyelemmel kísérni.

Október 19-én nemcsak színházi nap lesz, hanem Karitász gyűjtés és osztás is. Ebben az évben ez az utolsó! Szóval, október 19-én 9-12 óráig van lehetőség leadni a ruhákat a posta melletti régi óvodában.

Íme az októberi, novemberi, decemberi hulladékgyűjtés rendje:

Ma reggelre ennyi lettem volna, köszönöm szépen a figyelmet, szép napot kívánok Mindenkinek!

 

About Dulai Zsófia

Kartalon élek immár 11 éve, Kislányom születése után megmoccant bennem valami.. az a valami hogy aktív tagja szeretnék lenni ennek a kis közösségnek :)

View all posts by Dulai Zsófia →

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük