Csütörtök reggeli hírek

Szép reggelt Mindenkinek!

Igazán csípős a reggel, jelenleg 3 fok van.  A napos időt időnként kisebb gomolyfelhők zavarhatják meg, de egy-egy átmeneti gyenge futó zápor kis eséllyel legfeljebb néhol északon, északkeleten fordulhat elő. Délután 16-20 fokot mérhetünk. Fronthatásra nem kell készülnünk.

Ma kisebb kiállítás lesz Kartalon a “Mindenkit vár Paks II interaktív tájékoztató kamionjában” ! Nyitva tartás: 08:00-12:30 és 13:00-17:00 Helyszín: Császár utca -Ady Endre utca.

Holnap véradás lesz a felső tagozatos iskolában 14.00 órától 18.00 óráig. Minden, ami fontos a véradással kapcsolatban itt elolvasható.

A véradásod után, vedd az irányt a Faluházba, ahol, kisállat bemutató lesz délután 4 órától 6 óráig! A belépőjegy kuponnal gyerekeknek 500 forint. Ezeket a kuponokat keressétek az iskolákban,óvodákban és az üzletekben! További részletek a lentebb látható képen olvashattok:

Szombaton (21-én) Karitász gyűjtés és osztás lesz 9 órától 12 óráig a posta melletti régi óvodában.

Figyelem, ez lesz az utolsó előtti alkalom az évben!

Jövőhéten szombaton, 28-án megrendezésre kerül a XII. Kukoricafesztivál. A Kukoricafesztivál részletes programjáról hamarosan több információ lesz!

A Kukoricafesztivál után, megrendezésre kerül aznap este a Csuhééé-Bál! Lesz tombola, élő zenekar,tánc, vacsora, szóval minden ami egy jó bálhoz kell. A rendezvény zártkörű lesz, de jegyeket még mindig lehet venni. 2500 ft/ fő a jegy ára és maga a rendezvény 6 órakor kezdődik. További információkért kattintsatok ide!

Én ma reggelre ennyi lettem volna, köszönöm a figyelmet, és szép napot kívánok Mindenkinek!

 

About Dulai Zsófia

Kartalon élek immár 11 éve, Kislányom születése után megmoccant bennem valami.. az a valami hogy aktív tagja szeretnék lenni ennek a kis közösségnek :)

View all posts by Dulai Zsófia →

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük