Hét közepi rövid reggeli hírek

Szép reggelt Mindenkinek!

Nos, sokadik alkalommal nem tudok pontos időjárási előrejelzést adni ( mivel 3 különböző oldalt is nézek) , ezért arra gondoltam, hogy egy oldalról fogom leírni a szöveget. Jelenleg 11 fok van. Hajnalban délen néhol még előfordulhatnak záporok, napközben azonban sehol nem fog esni, jóval naposabb lesz időjárásunk, kevés felhő lesz az égen. Az északi-északnyugati szelet sokfelé erős, olykor viharos lökések kísérhetik. Hajnalban 6-13 fokot mérhetünk. Délután 16-21 fok között alakulhat a hőmérséklet. (forrás)

A parlagfű pollenkoncentrációja ennek függvényében szép lassú csökkenésbe kezdett bele, kitartás még pár hét van hátra!

Pénteken (20-án) véradás lesz a felső tagozatos iskolában 14.00 órától 18.00 óráig. Minden, ami fontos a véradással kapcsolatban itt elolvasható.

Pénteken a véradásod után, vedd az irányt a Faluházba, ahol, kisállat bemutató lesz délután 4 órától 6 óráig! A belépőjegy kuponnal gyerekeknek 500 forint. Ezeket a kuponokat keressétek az iskolákban,óvodákban és az üzletekben! További részletek a lentebb látható képen olvashattok:

És ha érdekel, milyen tervek, ötletek vannak a Faluház programjait illetően, akkor kattints ide!

Szombaton (21-én) Karitász gyűjtés és osztás lesz 9 órától 12 óráig a posta melletti régi óvodában.

Figyelem, ez lesz az utolsó előtti alkalom az évben!

Szombaton ( 28-án) megrendezésre kerül a XII. Kukoricafesztivál.

Egy kis ízelítő azoknak, akik még sosem voltak. Íme egy tavalyi összefoglaló, amit a Régió Plusz televízió munkatársai készítettek.

A Kukoricafesztivált méltón lezárván, megrendezésre kerül aznap este a Csuhééé-Bál! Lesz tombola, élő zenekar,tánc, vacsora, szóval minden ami egy jó bálhoz kell. A rendezvény zártkörű lesz, de jegyeket még mindig lehet venni. 2500 ft/ fő a jegy ára és maga a rendezvény 6 órakor kezdődik. További információkért kattintsatok ide!

Én ma reggelre ennyi lettem volna, köszönöm a figyelmet, és szép napot kívánok Mindenkinek!

 

 

About Dulai Zsófia

Kartalon élek immár 11 éve, Kislányom születése után megmoccant bennem valami.. az a valami hogy aktív tagja szeretnék lenni ennek a kis közösségnek :)

View all posts by Dulai Zsófia →

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük