Kedd reggeli rövid hírek

Szép reggelt Mindenkinek!

Úton van az őszi hidegfront. Jelenleg 16 fok van, napközben felerősödhet a szél és elvétve kis szitálásra, rövid esőre is van esély. A hidegfront miatt előfordulhat fejfájás,vérnyomás ingadozás, görcsös panaszok, ízületi fájdalmak. Legyünk türelmesek egymással!

Helyi hírek, nagyon röviden.

Pénteken (20-án) véradás lesz a felső tagozatos iskolában 14.00 órától 18.00 óráig. Minden, ami fontos a véradással kapcsolatban itt elolvasható.

Szombaton (21-én) Karitász gyűjtés és osztás lesz 9 órától 12 óráig a posta melletti régi óvodában.

Ez az utolsó előtti alkalom!!

Szeptember 28-án Csuhééé Bál lesz a Faluházban, megrendezik a XII. Kukoricafesztivál záró ünnepségét. Lesz tombola, élő zenekar,tánc, vacsora, szóval minden ami egy jó bálhoz kell. A rendezvény zártkörű lesz, de jegyeket még mindig lehet venni. 2500 ft/ fő a jegy ára és maga a rendezvény 6 órakor kezdődik. További izgalmas részletekért kattintsatok ide!

Ma reggelre ilyen rövid lettem volna, köszönöm a figyelmet. Vigyázzatok magatokra, öltözzetek fel melegen, igyatok sok folyadékot és fogyasszatok sok zöldséget!

About Dulai Zsófia

Kartalon élek immár 11 éve, Kislányom születése után megmoccant bennem valami.. az a valami hogy aktív tagja szeretnék lenni ennek a kis közösségnek :)

View all posts by Dulai Zsófia →

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük