Önkormányzati Választás Kartal 2019 Menüpont

A Magyar Köztársaság Elnöke 2019. október 13. napjára (vasárnap) tűzte ki a helyi önkormányzati képviselők és polgármesterek választását.

Ennek függvényében az oldalon új menüpont jött létre, ami a főmenüben megtalálható. Alatta pedig legördülő pontokban lesznek a kampányszövegek. Egyelőre csak az enyém van fent, de célom az, hogy a választópolgárok számára minden jelölt írása fent legyen az oldalon.

About Dulai Zsófia

Kartalon élek immár 11 éve, Kislányom születése után megmoccant bennem valami.. az a valami hogy aktív tagja szeretnék lenni ennek a kis közösségnek :)

View all posts by Dulai Zsófia →

3 Comments on “Önkormányzati Választás Kartal 2019 Menüpont”

 1. Micsoda ötletek, nem akarsz inkább Művelődési ház vezetőnek menni, mint képviselőnek? Gondolom, a képviselőnek járó pénz jobban fizet.
  Milyen jó ötleteid vannak kíváncsian várom mennyi lesz meg ebből?

  A másik jelölt írása se semmi.

  Nagy humbuk ez és paródia főleg az, amit elvileg képviselnek egyesek itt az országban.

  Semelyik se győzött meg igazán.

  Hol van a (fiatal) felnőttek felé közvetített oktatási tudat? Pl ingyenes nyelvoktatás. Erre egyikötök se fordít hangsúlyt a választási programban. Vagy a komolyabb hangvételű előadások megosztó témákról. Abortusz VS Prolife, tényleges migrációs helyzet és a többi “egyszerűbb” ügyről, ha ilyen előadásokat akar hallgatni az ember, Budapestre kell mennie.

  1. Művelődési Ház vezetőnek menni? Nagyon kedves a meglátása, igazán jól esik. 🙂 A Művelődési Ház vezetésével komolyabb bajom nincsen, mindössze jobban ki lehetne használni. Egy művelődési ház vezetéséhez többek között művelődésszervező diplomára van szükség ( Ha jól tudom) 🙂 Nem tagadom, hogy a Művelődési Ház valamilyen oknál fogva fontos lett számomra 🙂

   Én, mivel fiatal vagyok, minden jó dologra vehető vagyok. Teljesen jó lenne egy ingyenes nyelvoktatás Kartalon falu szinten, vagy akár vita esteket is lehetne tartani. 🙂 Ugyanis komoly meglátásom, hogy mi magyarok nem nagyon rendelkezünk vita kultúrával, és ezt is lehetne orvosolni.
   Ezek amiket én személy szerint írtam, csak néhány a rengeteg ötletem közül. Szóval, minden ötletre teljesen nyitott vagyok, és örülök is az észrevételének!

  2. Ahogy írtam is, nem ígérem, hogy mindent meg fogok tudni valósítani, de azon leszek, hogy ezeknek majd hangot adjak. 🙂 Hiszen, egyedül “kevés” leszek/vagyok , de kellő támogatással, sok kartali hanggal léphetünk egy még jobb, színesebb Kartal felé 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük