Péntek reggeli rövid hírek

Szép reggelt Mindenkinek!

Jelenleg 11 fok van, napközben maximum 27 fokot mérhetünk. Hétvégi előrejelzés:

Szombaton túlnyomóan felhős lesz felettünk az ég, csak rövid napos időszakok lehetnek. Többfelé várható átmeneti jelleggel eső, zápor, helyenként zivatar. A szél elsősorban zivatarok környezetében támadhat fel. A csúcshőmérséklet 18 és 28 fok között alakul, keleten, délkeleten lesz a legmelegebb.

Vasárnap is több tájegységünkön kell számítani átmeneti esőre, futó záporokra, zivatarokra. Nyugaton az északias, a Dunától keletre a délies szél élénkülhet meg. Délután 18-26 fokot mérhetünk, ismét keleten, délkeleten lehet a legmelegebb. (forrás)

Tegnap délután átadásra került a felújított Játéksziget Napköziotthonos Óvoda.

Még holnapig lehet vinni az elektronikai hulladékot az Önkormányzat hátsó udvarára. Ma 8 órától 17 óráig lehet vinni, szombaton pedig 8 órától délután 1 óráig. A feltétel az, hogy szerkezetileg hiánytalan legyen.

Szeptember második hétvégéjén, szeptember 14-én Szüreti bál lesz Kartalon. Ha van kedved egy jót táncolni és énekelni, csak csatlakozz a vonuló tömeghez. Idén is sok megálló lesz, mint például a Petőfi tér, a Kristály ház vagy épp a Sarki szódás. Tegnap elkészült a Szüreti bál facebook-os eseménye is, kattintsatok ide, hogy még több részletet megtudjatok a rendezvényről!

És ha a Szüreti mellett van egy kis időtök, nézzetek el Versegre is, ugyanis amíg mi itt Kartalon az utcán ropjuk, addig Versegen Falunapot tartanak. Lesz főzőverseny, kirakodóvásár, ingyenes ugrálóvárak. Az estét tűzijátékkal zárják. Bővebb információt a lentebb látható képen olvashattok.

Hétvégi programajánló:

Szeptember első hétvégéjén Belvárosi Napokat tartanak Gödöllőn. Részletes programleírásért, kattintsatok ide! Valamint a Gödöllői Tesco mellett vízi cirkusz lesz.

Köszönöm az egész heti figyelmet, szép napot és kellemes hétvégét kívánok Mindenkinek!

 

About Dulai Zsófia

Kartalon élek immár 11 éve, Kislányom születése után megmoccant bennem valami.. az a valami hogy aktív tagja szeretnék lenni ennek a kis közösségnek :)

View all posts by Dulai Zsófia →

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük