Csütörtök reggeli hírek

Szép reggelt Mindenkinek!

Csípős reggelre ébredtünk, ( 9 fok van) de a mai nap napközben még egész kellemes, meleg idő várható, maximum 27 fokig kúszhat fel a hőmérő higanyszála.

Lássuk a híreket.

Még 2 napig lehet vinni az elektronikai hulladékokat az Önkormányzat hátsó udvarára. Ma meg holnap 8 órától 17 óráig lehet vinni, szombaton pedig 8 órától délután 1 óráig. A feltétel az, hogy szerkezetileg hiánytalan legyen.

Ma délután 4 órakor átadásra kerül az óvoda. Részleteket a lentebb látható plakáton olvashattok.

Tegnap a nagy játszótéren meg lett javítva az asztal, valamint meg lett igazítva a fészekhinta. Részletekért kattintsatok ide!

A Mártírok utcai játszótéren pedig újra lett csúszda, a képért kattintsatok ide!

Szeptember első hétvégéjén Belvárosi Napokat tartanak Gödöllőn. Részletes programleírásért, kattintsatok ide! Valamint a Gödöllői Tesco mellett vízi cirkusz lesz.

Még 5 napig tart a papírboltban a 10% kedvezményadás minden iskolatáskából,tolltartóból és tanszer csomagból. A vásárlásoddal most az óvodát és az iskolát tudod támogatni. Szeptember 10-e után ki lesz hirdetve a gyűjtött összeg, ami írószeradományra lesz fordítva.

Szeptember második hétvégéjén, szeptember 14-én Szüreti bál lesz Kartalon. Ha van kedved egy jót táncolni és énekelni, csak csatlakozz a vonuló tömeghez. Idén is sok megálló lesz, mint például a Petőfi tér, a Kristály ház vagy épp a Sarki szódás.

14-én nemcsak Kartalon van rendezvény, hanem Versegen is. Versegen ugyanis aznap tartják a Falunapot. A falunapot Tűzijátékkal zárják.

Szeptember 21-én Karitász gyűjtés és osztás lesz 9 órától 12 óráig a posta melletti régi óvodában. Ez az utolsó előtti alkalom!!

Szeptember 28-án Csuhééé Bál lesz a Faluházban, megrendezik a XII. Kukoricafesztivál záró ünnepségét. Lesz tombola, élő zenekar,tánc, vacsora, szóval minden ami egy jó bálhoz kell. A rendezvény zártkörű lesz, de jegyeket még mindig lehet venni. 2500 ft/ fő a jegy ára és maga a rendezvény 6 órakor kezdődik. További izgalmas részletekért kattintsatok ide! A napokban készült interjú Sütő-Deák Krisztinával, a Faluház üzemeltetőjével, kattints ide, ha érdekel milyen tervek vannak a jövőre vonatkozólag a Faluházzal kapcsolatban!

És a végére hagytam a mozgást.

A Kristályházban elindult a 8 hetes Szandyfogyiprogi Kihívás. A versenyt az nyeri, aki a Retrobic’s edzésen a 8 hét alatt a lehető legtöbb kilót leadja a testsúlyából. Főnyeremény egy álomfotózás. További részletekért keressétek Mecséri Alexandrát!

Természetesen nem mehetek el a Hypoxi mellett sem. Hogy mi az a hypoxi?

A HYPOXI tréning egyedülállóan hatásos a nők és férfiak jellemzően problematikus területeinek kezelésében:
-makacs hasi
-csípő környéki
-deréktáji
-combokon és fenéken elhelyezkedő zsírpárnákra
-narancsbőrre
-gyenge kötőszövetekre

A Hypoxi-elv alapja egy derékig takaró vákuumkamra és egy ebbe épített szobabicikli. Míg a vendég a kezelés tartama alatt zsírégető edzést végez, a zsírszövetet deréktól lefelé célzott vákuum aktiválja.

Ez az edzésforma teljesen egyedülálló Kartalon! És most egy újabb gép érkezik Kartalra, ami így néz ki:

További információkat a lentebb látható képen találtok:

További információkért keressétek Sinkóné Klúber Tündét!

Ma reggelre ennyi lettem volna, köszönöm a figyelmet, és ne feledjétek hogy a mosollyal nemcsak a saját, de a másik napját is szebbé tehetitek! 🙂

About Dulai Zsófia

Kartalon élek immár 11 éve, Kislányom születése után megmoccant bennem valami.. az a valami hogy aktív tagja szeretnék lenni ennek a kis közösségnek :)

View all posts by Dulai Zsófia →

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük