Rövid hírek szerda reggel

Szép reggelt Mindenkinek!

Remélem, a tegnapi 17 fokos hőmérséklet zuhanást mindenki átvészelte. Ma már egy kicsit szebb és melegebb idő várható, délután 22-25 fok között lesz a hőmérséklet. Az esőnek hála kicsit csökkent a parlagfű pollenkoncentrációja, de még a parlagfűszezonnak nincs vége.

Lássuk a híreket, röviden.

Új szezon kezdődött a kartali futsal életben. Már meg is volt az első mérkőzés, ahol a Kincsem Lovaspark ellen játszottunk, és 3-1-re le is győztük őket. Szép volt fiúk! 🙂

Holnap, délután 4 órakor átadásra kerül az óvoda. Részleteket a lentebb látható plakáton olvashattok.

Javában tart az elektronikai hulladékgyűjtés. A gyűjtés egészen szeptember 7-ig tart. Átvétel helye: Kartali Közös Önkormányzati Hivatal,hátsó udvar.  Hétfőtől – Péntekig : 8.00 – 17.00   Szombaton : 8.00 – 13.00.    Átvétel feltétele: az elektronikai hulladék szerkezetileg hiánytalan legyen (minden alkatrésze meglegyen).

Szeptember 9-én délután 4 órakor kell leadni az ajánlóíveket azoknak, akik testületi tagnak szeretnének jelentkezni. Minimum 49 ajánlásra (aláírásra) van szükség. A polgármesterjelöltnek 145 ajánlásra van szüksége.

Szeptember első hétvégéjén Belvárosi Napokat tartanak Gödöllőn. Részletes programleírásért, kattintsatok ide! Valamint a Gödöllői Tesco mellett vízi cirkusz lesz.

Szeptember 10-ig tart az iskolaszezon a papírboltban. Szeptember 10-ig 10% kedvezményt adnak minden iskolatáskából,tolltartóból és tanszercsomag. A vásárlásoddal most az óvodát és az iskolát tudod támogatni. Szeptember 10-e után ki lesz hirdetve a gyűjtött összeg, ami írószeradományra lesz fordítva.

Szeptember második hétvégéjén, szeptember 14-én Szüreti bál lesz Kartalon. Ha van kedved egy jót táncolni és énekelni, csak csatlakozz a vonuló tömeghez. Idén is sok megálló lesz, mint például a Petőfi tér, a Kristály ház vagy épp a Sarki szódás.

14-én nemcsak Kartalon van rendezvény, hanem Versegen is. Versegen ugyanis aznap tartják a Falunapot. A falunapot Tűzijátékkal zárják.

Szeptember 21-én Karitász gyűjtés és osztás lesz 9 órától 12 óráig a posta melletti régi óvodában.

Szeptember 28-án Csuhééé Bál lesz a Faluházban, megrendezik a XII. Kukoricafesztivál záró ünnepségét. Lesz tombola, élő zenekar,tánc, vacsora, szóval minden ami egy jó bálhoz kell. A rendezvény zártkörű lesz, de jegyeket még mindig lehet venni. 2500 ft/ fő a jegy ára és maga a rendezvény 6 órakor kezdődik. További izgalmas részletekért kattintsatok ide! A napokban készült interjú Sütő-Deák Krisztinával, a Faluház üzemeltetőjével, kattints ide, ha érdekel milyen tervek vannak a jövőre vonatkozólag a Faluházzal kapcsolatban!

És egy kis kitekintés, elkészült a szeptemberi boldogságnaptár.

(forrás)

Reggelre ennyi lettem volna, köszönöm a figyelmet, és szép napot Mindenkinek!

About Dulai Zsófia

Kartalon élek immár 11 éve, Kislányom születése után megmoccant bennem valami.. az a valami hogy aktív tagja szeretnék lenni ennek a kis közösségnek :)

View all posts by Dulai Zsófia →

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük