Mégis mi volt ez a rendezvény a Faluházban? Sütő-Deák Krisztinát kérdeztem

Interjúalanyom Sütő-Deák Krisztina, a Faluház üzemeltetője.

Felrobbantottátok a facebook-ot a hirtelen jött aktivitásotokkal. Miért voltatok a közösségi médiában kicsit eltűnve?

A fejemben már évek óta létezik egy álom,hogyan lehetne úgy üzemeltetni a Faluházat,hogy rendezvényhelyszínként működjön.Gondolok itt az esküvők rendezésétől kezdve,olyan kulturális műsorokig,mint amilyen a tegnapi is volt. Azt látom és hallom,hogy a fiatalok és az idősebbek is vágynak a minőségi szórakozásra. Sokszor kell ehhez elutazni Gödöllőre illetve Budapestre. Miért kell annyit utazni ,ha itt is megvalósíthatjuk? Csak szervezés kérdése az egész.
A terveink között szerepel,hogy népszerű humoristákat lehívjunk és vacsorával egybekötött esteket tartsunk…Illetve nyáron egy-egy hétvégén tematikus esteket.(pl. latin est,tánctanulással,mixerrel,koktélokkal). Várom az ötleteket! 🙂

Honnan jött a Dankó klub ötlete?

Bevallom ez nem a mi ötletünk volt,hanem édesapámé.Köszönjük neki! Sokat hallgatja a Dankó Rádiót. Az ismeretség pedig adott volt,ugyanis tavaly és idén is a Dankó Rádió délutáni kívánságműsorát Kartalról a Faluházból közvetíti. Lehet kívánni,nótákat,operetteket küldeni. Nemes Niki,a rádió szerkesztője,aki mindenben segít nekünk.

Annyi autót láttam tegnap a Faluháznál, hogy biciklivel is nehezen fértem el. Biztosan jól sikerült a rendezvény. De azért mesélj nekünk, milyen volt, mik voltak a visszajelzések?

Egyszerűen,imádták!Bevallom én is, azt gondolom a magyar embereknek a vérében van a nóták iránti szeretet, még ha azt is gondoljuk, hogy ez csak az idősebbeknek való. Kiváló nótaénekesek gyönyörű hanggal, csodálatos közönséggel,akik végig énekeltek. Itt szeretném megragadni az alkalmat,hogy óriási köszönetet mondjak Oláh Klára polgármester asszonynak és a kartali önkormányzatnak,azért a rengeteg támogatásért és segítségért,amit a rendezvény sikeres lebonyolításáért megtettek! Valamint annak a sok-sok embernek akik tegnap,a nagy melegben, ott voltak velünk és segítettek! Nagyon köszönjük!

Terveztek még a közeljövőben ehhez hasonló rendezvényt?

A Kukoricafesztivál idén,jövőre pedig az a tervünk,hogy nyáresti kulturális programokat szervezünk.

Ha már Kukoricafesztivál. Mivel készültök az idén? Lesznek újdonságok? 

A Kukoricafesztivál,hagyományosan a kartali csoportok bemutatkozása. Idén is lesz tánc,ének,mese,kézműveskedés. A pontos programot legkésőbb jövő héten kiteszem a Facebook-ra.

A Kukoricafesztivál végén megtartjátok a Csuhééé Bált is. Mesélnél erről nekünk? Mire számíthat az, aki elmegy?

Ez már az újdonságok közé tartozik. Szerettük volna,ha nem ér véget a fesztivál, buli nélkül. Azt gondolom,ha eljöttök egy szuper estét tölthettek el. Este 6 órakor kezdődik a bál. 7 órakor lesz egy rúdtánc show. Utána pedig mulatás hajnalig. Rákóczi Laciék húzzák a talpalávalót. A belépőjegy ára 2500 Ft/fő, ez tartalmazza a vacsorát is. Mivel a bált karszalagos rendszerben rendezzük, korlátozott számban fogadunk el jelentkezést. De még van hely, szóval várunk minden bulizni vágyót!

Nagyon szépen köszönöm az élménybeszámolót, és azt hogy időt szakítottál a hírportálra, valamint sok sikert kívánok az új ötletek megvalósításához!

Köszönöm, köszönjük!

About Dulai Zsófia

Kartalon élek immár 11 éve, Kislányom születése után megmoccant bennem valami.. az a valami hogy aktív tagja szeretnék lenni ennek a kis közösségnek :)

View all posts by Dulai Zsófia →

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük