Pénteki rövid hírek

Szép reggelt Mindenkinek!

Jelenleg 18 fok van. Napközben 27 fokra számíthatunk. Esőre nem kell ma még számítani, de az elmúlt napokban többször is ért minket meglepetés. Szóval az esernyő ma sem hátrány, ha nálunk van.

És, hogy hétvégén milyen idő lesz Kartalon?

Szombaton szórványosan alakulhatnak ki záporok, zivatarok a napos időszakok mellett. Feltámad az északi-északnyugati szél. A legmelegebb órákban 24-30 fokra van kilátás.

Vasárnap továbbra is többfelé lesz élénk, a Dunántúlon néhol erős az északi-északnyugati szél. Sok lesz a napsütés, csak helyenként fordulhat elő zápor, kis eséllyel zivatar. Friss hajnalt követően délután 24-28 fok várható. (forrás)

Szóval, ahogy már egész nyáron megszokhattuk, a hétvégén is változékony időnk lesz.

Jöjjön egy kis ismétlés.

Holnap a Kartali Szent Erzsébet Karitász Csoport rendkívüli iskola kezdési gyűjtést és osztást rendez 9-12 óráig a posta melletti régi óvodában. Ezen kívül, Karitász gyűjtés a hónapban augusztus 17-én lesz még, ugyanígy 9 órától 12 óráig, a posta melletti régi óvodában.

Szépen haladnak a munkások az útfelújítással. Tegnap vasalás volt, ma betonozás, jövőhéten pedig aszfaltozás lesz.

Mammográfiás szűrővizsgálattal kapcsolatban érkezett egy hír. Itt lejjebb el is olvashatjátok.

Ahogy sok éve már, idén is megrendezésre kerül ez a hagyományőrző bál. Ha megálló szeretnél lenni, akkor augusztus 7-ig (szerda) van időd jelezni ezt a szándékodat! Bővebb információt a lenti képen olvashattok.

Én ma reggelre, és a hétre ennyi lettem volna. Köszönöm a figyelmet, kellemes napot és jó hétvégét kívánok!

About Dulai Zsófia

Kartalon élek immár 11 éve, Kislányom születése után megmoccant bennem valami.. az a valami hogy aktív tagja szeretnék lenni ennek a kis közösségnek :)

View all posts by Dulai Zsófia →

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük