Csütörtöki hírek

Szép reggelt Mindenkinek! 🙂

A tegnapi idő a szél miatt nem is volt olyan meleg, igaz? Főleg az esti szélmozgás volt igazi áldás, a sok magas páratartalmas nap után.. 🙂 Most reggelről pedig a 16 fok egyenesen hidegnek érződött. Ilyen ez a 2019-es nyár! 🙂

Jelenleg 19 fok van. Napközben 30 fokig kúszhat fel a hőmérő higanyszála. Minimális szélmozgásra a mai nap is számíthatunk. Ettől függetlenül, igyatok sokat és a kritikus órákban ne tartózkodjatok a napon!

Lássuk a rövid híreket.

A nap legfontosabb, legaktuálisabb híre, a szemétszállítás. A mai napon szelektívet visznek a Zöld hidasok. 🙂 Ezzel egy időben, ahogy Polgármester Asszony is írta, saját kútfőből az Önkormányzat elkezdi összeszedni a zöldhulladékot is. Mint magánember alkotok most véleményt: Ez szuper dolog! 🙂 Legyünk türelmesek! 🙂

És, ha már zöldhulladék. Ma is át lehet venni a zöldhulladék gyűjtő zsákokat a könyvtárban 8 órától 14 óráig.

Aztán…

Útlezárásra lehet számítani a mai nap folyamán (is). 🙂

“Felhívjuk a Tisztelt Lakosság figyelmét,hogy a Császár utcában az iskola parkolója mellett, az Ady Endre utcában a bölcsőde bejárata mellett, az Iskola utca Császár utca felőli végén útlezárások lesznek a forgalom lassító küszöbök beépítése miatt.

A Császár utcában és az Ady Endre utcában 2019. július 3-án délelőtt, az Iskola utcában 2019. július 5-én délelőtt kezdődik a munka.
A betonalap elkészítése és a burkolás kb 5 napot vesz igénybe, ezért a  lezárt részeket a környező utakról, kerülővel lehet megközelíteni.
Minden érintett türelmét és megértését kérjük.
Önkormányzat.” (forrás)
Ma reggelre ilyen rövid voltam. 🙂 Szép napot kívánok Mindenkinek! 🙂

About Dulai Zsófia

Kartalon élek immár 11 éve, Kislányom születése után megmoccant bennem valami.. az a valami hogy aktív tagja szeretnék lenni ennek a kis közösségnek :)

View all posts by Dulai Zsófia →

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük