Csütörtöki rövid hírek

Szép napot Mindenkinek! 🙂

A tegnapi brutális hőség már korán reggel hatással volt a gépemre. Elnézést érte.

Jelenleg 24 fok van, napközben 34 fokig kúszhat fel a hőmérő higanyszála. Azt mondhatom, hogy a kánikula egész hétvégéig kitart. 🙂 A mai napra vonatkozólag másodfokú riasztás van kiadva a hőség miatt! Igyatok sok folyadékot, kenjétek be magatok naptejjel, és vigyázzatok magatokra!

Lássuk a híreket.

A Kartal csoport aláírási lázban ég. 🙂 A kezdeményezés szerintem fantasztikus, hiszen milyen jó lenne, ha Kartalról Hatvanig egyirányúan közlekedne buszjárat. Felröppent a hír, hogy csak azok írhatják alá, akiknek a gyermeküket érinti a dolog. Aztán közös megegyezés alapján ( 😀 ) arra jutottunk, hogy tényleg másoknak is ( idősek, kismamák, bárki más) milyen jó lenne ez a járat. Ezt a dokumentumot Braun Krisztián papírboltjában lehet aláírni. Jó látni, hogy Krisztián minden építő jellegű dologban benne van.

Javában zajlik a Karitász tábor, és pár héttel később a Gyűszű tábor is elindul. 🙂 A táborozóknak jó szórakozást kívánok! 🙂

A legfontosabb esemény a héten, a családi nap, ami idén is nagyon jónak ígérkezik! 🙂

Itt van a részletes napi program, 29-ére:

A családi nap facebook-os eseményei is elkészültek, osszátok azokat is! 🙂

https://www.facebook.com/events/636220163550085/

https://www.facebook.com/events/301052797501019/

Mára csodás napot kívánok Mindenkinek! 🙂

 

About Dulai Zsófia

Kartalon élek immár 11 éve, Kislányom születése után megmoccant bennem valami.. az a valami hogy aktív tagja szeretnék lenni ennek a kis közösségnek :)

View all posts by Dulai Zsófia →

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük