Kartal szemétszállítás és a Mártírok utcai játszótér

Pár hete magam is tapasztalom, hogy csütörtökönként nem mindig tudják elvinni a kommunális hulladék mellett a szelektívet, vagy épp a zöldet. Az okát nem tudom, de azt gondolom, hogy ezt a rengeteg hulladékot lehet, hogy egy nap alatt nem lehet mind elvinni.

De a lényeg, a megújult Zöld híd oldalára kikerült a kartali nyári szemétszállítás rendje.

Ezzel egy időben érdemes magát a Zöld híd főoldalát is figyelni, ahol első hírként ezt lehetett olvasni:

“Járatátcsoportosítás Kartal és Váchartyán településeken
Tisztelt Lakosok! Kartal 2-es körzetében, valamint Váchartán településen a június 20-ra tervezett szelektív hulladék begyűjtése járatátcsoportosítás miatt június 21-én, pénteken történik.”

Múlt héten egy nagyon hasznos poszt is létrejött ebben a szemétszállításos témában, ez pedig a letört kukatető volt. Ha ilyet tapasztalunk, rögtön jelentsük be ( legfeljebb 3 napon belül) ha ilyen történik, mert csak akkor tudják kivizsgálni és megjavítani vagy esetleg cserélni a kukát.

És egy kis játszótér. Pár napja írtam a letört csúszdáról, nem csalódtam, hamar kezelésbe lett véve a dolog. 🙂

Tegnap délután így festett a dolog:

Legyünk türelemmel, hiszen még azt is csiripelték a madarak, hogy ezen a játszótéren is lesz homokozó. 🙂 Sőt, lesz egy újabb játszóterünk is, ez pedig a Rákóczi úton épül. 🙂

Szép napot mindenkinek! 🙂

About Dulai Zsófia

Kartalon élek immár 11 éve, Kislányom születése után megmoccant bennem valami.. az a valami hogy aktív tagja szeretnék lenni ennek a kis közösségnek :)

View all posts by Dulai Zsófia →

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük