Csütörtöki rövid hírek

Szép reggelt Mindenkinek!

Igazi “hűvös” friss levegőnk van, fülledtség nélkül. Jelenleg 20 fok van, napközben maximum 30 fokig kúszhat fel a hőmérséklet. Esőre ma nem különösebben kell számítani, de tudjuk, hogy egy esernyő kis helyen is elfér! 🙂

Remélem, hogy mindenki épségben hazaért tegnap, és hogy ma reggel mindenki eljutott a munkahelyére. Elképesztő mennyiségű eső esett Aszódon, Gödöllőn és úgy a környéken.

Ismételjük a híreket.

Június 22-én ( szombaton) 9 órától 12 óráig Karitász gyűjtés lesz a posta melletti régi óvodában! 🙂

Hónap végén, újra lesz Családi nap! 🙂 A helyszín a bölcsőde és a nagy játszótér közötti füves, focipálya. Gyertek el, nagyon jó lesz! 🙂 Idén is lesz főzőverseny, és már csak ma lehet nevezni! Nevezzetek! 🙂

Rallyzás is lesz a családi napon! Hozzatok fényképezőket, mert a kartali rallyzás valódi kartalikum! 😀Ezzel kapcsolatban felhívás is érkezett, amit a lentebb látható képen el is olvashattok:

A Kristály Alapítványt a gödöllői Tescoban újra lehet támogatni! 🙂 Fogjunk össze ismét egy jó ügyért! 🙂László Erzsébet, a Kristály Alapítvány vezetője, ezt írta tegnap:

“Az előző nyertes pályázat összegét (100.000 Ft-ot) a KRISTÁLY SZIKRÁK fellépőinek ajándékozására, a rendezvény minőségi hangosítására, mikroportok bérlésére használtuk fel. Reméljük, az új támogatással az időseknek is szerezhetünk kellemes perceket! Ismételten felhívjuk a gyermekek figyelmét, hogy a kristalyalapitvany1@gmail.com levélcímre várunk példaértékű, megható történeteket idősek segítéséről, örömszerzéséről!”

Szóval, kis ifjoncok, ragadjatok billentyűzetet, és meséljétek el, hogy Ti hogyan okoztok örömöt az idősebbeknek! 🙂 És ha vásároltok a gödöllői Tescoban, ne felejtsétek el, hová kell dobni az érmét! 🙂

Este Happiness Dance and Fitness nyári záró tánc gálájával jelentkezem! 🙂

Köszönöm a figyelmet, vigyázzatok magatokra és egymásra is! 🙂

About Dulai Zsófia

Kartalon élek immár 11 éve, Kislányom születése után megmoccant bennem valami.. az a valami hogy aktív tagja szeretnék lenni ennek a kis közösségnek :)

View all posts by Dulai Zsófia →

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük