Szerdai mini hírek- rövid kávé mellé, rövid hírek-

Szép reggelt Mindenkinek! 🙂

Remélem velem együtt mások is gyönyörködtek a tegnap esti színkavalkádban, ha nem, akkor ezt nézzétek:

Csodaszép igaz? 🙂 Én nem tudom, Ti hogy vagytok vele, de szeretem, ha egy nagyobb eső előtt ilyen szép köntösbe bújik az égbolt. <3

Na de lássuk azokat a rövid híreket. 🙂

Ma van a független Magyarország napja. 1991. 06.19-én hagyta el az utolsó szovjet katona hazánkat. Gödöllőn, ennek emlékére állították fel a Világfát ( igaz, az eredeti Világfa Gödöllőn nem így nézett ki, ahogy most..) , és azóta minden évben, június utolsó szombatján programokkal várják az arra érkezőket. 🙂

Jelenleg 23 fok van. Napközben a legmagasabb hőmérséklet 28 fokig kúszhat fel. Minimális esőre délután 3 óra tájékán lehet számítani. Legyen nálatok ma is esernyő!

Ma véradás lesz a felső tagozatos iskolában 2 órától 6 óráig. Aki teheti, menjen el! 🙂

Június 22-én ( szombaton) 9 órától 12 óráig Karitász gyűjtés lesz a posta melletti régi óvodában! 🙂

Hónap végén, újra lesz Családi nap! 🙂 A helyszín a bölcsőde és a nagy játszótér közötti füves, focipálya. Gyertek el, nagyon jó lesz! 🙂 Idén is lesz főzőverseny, és már csak 1 nap maradt a nevezésre! Nevezzetek! 🙂

Rallyzás is lesz a családi napon! Hozzatok fényképezőket, mert a kartali rallyzás valódi kartalikum! 😀Ezzel kapcsolatban felhívás is érkezett, amit a lentebb látható képen el is olvashattok:

A Kristály Alapítványt a gödöllői Tescoban újra lehet támogatni! 🙂 Fogjunk össze ismét egy jó ügyért! 🙂 László Erzsébet, a Kristály Alapítvány vezetője, ezt írta tegnap:

“Az előző nyertes pályázat összegét (100.000 Ft-ot) a KRISTÁLY SZIKRÁK fellépőinek ajándékozására, a rendezvény minőségi hangosítására, mikroportok bérlésére használtuk fel.

Reméljük, az új támogatással az időseknek is szerezhetünk kellemes perceket!

Ismételten felhívjuk a gyermekek figyelmét, hogy a kristalyalapitvany1@gmail.com levélcímre várunk példaértékű, megható történeteket idősek segítéséről, örömszerzéséről!”

Szóval, kis ifjoncok, ragadjatok billentyűzetet, és meséljétek el, hogy Ti hogyan okoztok örömöt az idősebbeknek! 🙂

Köszönöm a figyelmet és este egy igazán rendkívüli történelmi jellegű cikkel érkezem!! 🙂

About Dulai Zsófia

Kartalon élek immár 11 éve, Kislányom születése után megmoccant bennem valami.. az a valami hogy aktív tagja szeretnék lenni ennek a kis közösségnek :)

View all posts by Dulai Zsófia →

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük