Pénteki rövid hírek

Szép reggelt Mindenkinek! 🙂

Jelenleg 23 fok van, napközben 34 fokot is mérhetünk. A harmadfokú riasztás vasárnapig van kiadva, így a hűvösebb időt kedvelőknek már csak pár napot kell kibírniuk.

Lássuk a híreket, röviden.

Holnap két jó program lesz Kartalon, az egyik a Néptáncfesztivál, a másik a Happiness Dance and Fitness záró tánc gálája. 🙂 A záró gálára a helyszínen is lehet jegyet vásárolni. 🙂 A karácsonyi záró gálán készült videókat itt tudjátok megnézni. Amolyan kis ízelítő, hogy mire is számíthattok holnap este. 🙂

Változás lépett fel a június 15-i Karitász gyűjtéssel kapcsolatban! Június 15-e helyett, június 22-én lesz a gyűjtés, ugyanúgy 9 órától 12 óráig, a posta melletti régi óvodában.

Ha nem bírsz ki sok időt a Sportcsarnok nélkül, akkor szombat után, vasárnap is arra vedd az irányt, ugyanis nagyon jó focimeccsekre lehet készülni.

Idén “Kartal városa” ad otthont az első SOCCA Hungary tornának, mely egyben SOCCA Bajnokok Ligája selejtező állomás is lesz. 5+1 es játékrendszerben mérhetik össze magukat a csapatok kispályás labdarúgásban.

A pénzdíj mellett az első három helyezett csapat automatikusan kvalifikál a budapesti nagy döntőre. A nagy döntő legjobbjai pedig kvalifikációt nyerhetnek a SOCCA Bajnokok Ligája nemzetközi tornára, melyet idén Maribor városa rendez meg, ahol a világ legjobb klubcsapatai mérhetik össze erejüket.”

További részleteket a Socca Hungary X Kartal 2019 facebook-os esemény oldalán tudtok olvasni.

Ezzel egy időben pedig a férfi mezőnnyel párhuzamosan megrendezésre kerül a Női kispályás Kupa, mely sok meglepetést és igen jó játékot hoz majd mind Kartalon , mind a jövőben.

Hónap végén, újra lesz Családi nap! 🙂 Tavaly ugrálóvárak voltak, ágyú durrogtatás, egy T-Rex is meglátogatta a kartali gyerekeket, voltak zenés fellépések.. szóval parádés Kartalon a családi nap! Idén, június 29-én lesz megtartva. A helyszín a bölcsőde és a nagy játszótér közötti füves, focipálya. Gyertek el, nagyon jó lesz! 🙂 Idén is lesz főzőverseny, és már csak 6 nap maradt a nevezésre! Nevezzetek! 🙂

Rallyzás is lesz a családi napon! Hozzatok fényképezőket, mert a kartali rallyzás ( ami így engedélyezve van 😀 ) , valódi kartalikum! 🙂

A végére, a már szokásos programajánlóval érkeztem. 🙂

Ha megnézted a kartali programokat, de nem volt elég, akkor vedd az irányt Budapest felé! 🙂 A Hajógyári szigetet elvarázsolták valódi Gyerek szigetté! Ugyanis június minden hétvégéjén ingyenes gyereknap van a Hajógyári szigeten. 

A szombati programokat ide kattintva tudjátok megnézni, a vasárnapit pedig itt.

Köszönöm az egész heti figyelmet, igyatok kellő mennyiségű folyadékot, legyetek sokat árnyékban, és legyetek türelmesek ezekben a perzselő napokban! Kellemes hétvégét kívánok Mindenkinek! 🙂

 

 

 

About Dulai Zsófia

Kartalon élek immár 11 éve, Kislányom születése után megmoccant bennem valami.. az a valami hogy aktív tagja szeretnék lenni ennek a kis közösségnek :)

View all posts by Dulai Zsófia →

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük