Keddi gyors hírek-Sarki szódás nyílik Kartalon

Szép reggelt Mindenkinek! 🙂

Jelenleg 26 fok van. Napközben 29 és 31 fok között tetőzhet a hőmérséklet. Ha napon dolgoztok, ne felejtsétek el eltakarni a fejeteket, és kellő faktorszámú naptejről se feledkezzetek el! 🙂

A mai nap híre a következő:

Szódás nyílik Kartalon! 🙂

Változás lépett fel a június 15-i Karitász gyűjtéssel kapcsolatban! Június 15-e helyett, június 22-én lesz a gyűjtés, ugyanúgy 9 órától 12 óráig, a posta melletti régi óvodában.

Június 15-én 10 órától, a Művelődési Házban megrendezésre kerül a Kartali Rozmaring Néptáncfesztivál! 🙂 A belépés ingyenes! További részleteket az esemény facebook oldalán, vagy a lentebb látható plakáton tudtok olvasni. 🙂

Aznap délután 5 órától pedig a Happiness Dance and Fitness nyári záró tánc gáláját is meg lehet tekinteni a Sportcsarnokban! 🙂

Június 16-án, ismét a Sportcsarnokba vedd az irányt, ha nagyon jó foci meccseket szeretnél látni! Ugyanis, idén “Kartal városa ad otthont az első SOCCA Hungary tornának, mely egyben SOCCA Bajnokok Ligája selejtező állomás is lesz. 5+1 es játékrendszerben mérhetik össze magukat a csapatok kispályás labdarúgásban.

A tornán pénzdíj jár a legjobbaknak:
I. hely: 100.000 Forint
II. hely: 50.000 Forint
II. hely: 30.000 Forint

A pénzdíj mellett az első három helyezett csapat automatikusan kvalifikál a budapesti nagy döntőre. A nagy döntő legjobbjai pedig kvalifikációt nyerhetnek a SOCCA Bajnokok Ligája nemzetközi tornára, melyet idén Maribor városa rendez meg, ahol a világ legjobb klubcsapatai mérhetik össze erejüket.”

További részleteket a Socca Hungary X Kartal 2019 facebook-os esemény oldalán tudtok olvasni.

Ezzel egy időben pedig a férfi mezőnnyel párhuzamosan megrendezésre kerül a Női kispályás Kupa, mely sok meglepetést és igen jó játékot hoz majd mind Kartalon , mind a jövőben.

Hónap végén, újra lesz Családi nap! 🙂 Tavaly ugrálóvárak voltak, ágyú durrogtatás, egy T-Rex is meglátogatta a kartali gyerekeket, voltak zenés fellépések.. szóval parádés Kartalon a családi nap! Idén, június 29-én lesz megtartva. A helyszín a bölcsőde és a nagy játszótér közötti füves, focipálya. Gyertek el, nagyon jó lesz! 🙂 Ahogy tavaly is, úgy idén is lehet jelentkezni a szokásos főzőversenyre. Részleteket a lentebb látható plakáton tudtok olvasni.

És, ha már új utak vannak Kartalon, illik valahogyan felavatni! Épp ezért Rallyzás is lesz a családi napon! Hozzatok fényképezőket, mert a kartali rallyzás ( ami így engedélyezve van 😀 ) , valódi kartalikum! 🙂

About Dulai Zsófia

Kartalon élek immár 11 éve, Kislányom születése után megmoccant bennem valami.. az a valami hogy aktív tagja szeretnék lenni ennek a kis közösségnek :)

View all posts by Dulai Zsófia →

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük