Keddi rövid hírek

Szép reggelt Mindenkinek!

Elsőként ismét sok szerencsét szeretnék kívánni minden kartali érettségizőnek! Egy kalappal!

Végre, végre nem esik tovább az eső. Természetesen csütörtöktől újra lehet számítani esőre. Jelenleg 7 fok van, napközben 12 és 15 fok között tetőzhet a hőmérséklet. Esőre a mai nap nem kell készülni.

Lássuk a híreket, röviden, gyorsan.

Tegnap este a budakalászi sportcsarnokban, hatalmas sikert aratott a Kartal SE! 🙂

(kép forrása)

Szép volt fiúk! Hajrá Kartal! 🙂

Aztán..

Ma és holnap óvodai beiratkozás lesz, reggel 8 órától délután 5 óráig. Azért, hogy a beiratkozás gördülékenyebben menjen, az óvoda közzétett néhány dokumentumot, amit ki kell tölteni. Ezeket itt tudjátok megnézni, letölteni. A lentebb látható képen pedig azt láthatjátok, hogy milyen papírokat kell vinni a beíratáshoz.

Pénteken átadják a Művelődési Házat. Gyertek el minél többen, és nézzük meg, milyen lett. 🙂 Beszédet mond Dr. Orbán Balázs miniszterhelyettes, Vécsey László FIDESZ-KDNP országgyűlési képviselő, valamint Oláh Klára Mária, településünk Polgármestere. Természetesen ez az épület is  kap áldást. Áldást mond Tamási József címzetes apát-plébános és Kovács László baptista lelkész. Már facebook-os eseménye is van ennek a szép alkalomnak.

Szombaton, 18-án Karitász gyűjtés lesz a posta melletti régi óvodában.

“SEGÍTSEN, HOGY SEGÍTHESSÜNK!
A Kartali Szent Erzsébet Karitász csoport, gyűjtést és osztást rendez.
Várjuk a rászorulókat és az adományozókat! (Háztartási gép, bútor felajánlás,játék, ruha,tartós élelmiszer, vegyi áru, mosószer, tisztítószer, stb,)
Kérjük CSAK TISZTA , MŰKÖDŐ dolgokat hozzanak! A karitász nem helyettesíti a lomtalanítást! Sajnos nagyon rossz tapasztalatunk van az évek folyamán! Köszönjük Mindenkinek előre is!
HELYSZÍN: a posta melletti régi óvoda.
IDŐPONT: minden hónap 3. szombatján 9-12 óráig (változás jogát fenntartjuk)

További részletet a gyűjtésről a facebook-os eseményen lehet olvasni. 🙂

Május 19-én már rendezvény is lesz a Művelődési Házban! 🙂  Délután 5 órától a Kristály Művészeti és Rekreációs Alapítvány tehetséges gyermekei fognak fellépni, az első “Kristály szikrák” műsorban. Hallottam, hogy lesznek táncok, hangszerek, énekek.. Ezt kár lenne kihagyni. Osszátok az információt, gyertek el, és töltsük meg a Művelődési házat. A belépés díjtalan. A lentebb látható plakáton az eseményről több részletet is megtudhattok. Tegnap pedig elkészült a rendezvény facebook eseménye is! 🙂

Ebben a hónapban van lehetőség jelentkezni a Happiness Dance and Fitness Tánctáborába, valamint a szokásos Nyári záró tánc gálára is ebben a hónapban van lehetőség jegyet venni. A Záró tánc gála facebook eseménye időközben elkészült.

Aki még esetleg nem rendelkezett idén személyi jövedelemadója 1%-ról, annak egy kis emlékeztetőül itt a kartali alapítványok listája. Az ügyfélkapun keresztül pár kattintás az egész! Akinek nincs ilyen, postán is beküldhető a nyilatkozat! Éljünk minél többen ezzel a támogatási lehetőséggel!

Határidő: 2019.05.20.

Támogassuk a kartali alapítványokat! 🙂 

Köszönöm a figyelmet, szép napot kívánok Mindenkinek! 🙂

 

About Dulai Zsófia

Kartalon élek immár 11 éve, Kislányom születése után megmoccant bennem valami.. az a valami hogy aktív tagja szeretnék lenni ennek a kis közösségnek :)

View all posts by Dulai Zsófia →

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük