Kezdjük el a hetet

Szép reggelt Mindenkinek!

Mindenek előtt szeretnék minden érettségizőnek sok sikert kívánni. 🙂

Remélem csodásan telt a hétvége a rossz idő ellenére is. Lássuk az időjárást.

Jelenleg 7 fok van, és esik. Még mindig. Esőre szinte egész nap számítani lehet, úgyhogy ne tegyétek messzire az esernyőket és az esőkabátokat.

Lássuk a híreket röviden! 🙂

Pénteken zárult a Premissa szépségszalonban a plüssállat gyűjtés. 12 teli zsák plüssöt sikerült gyűjteni!

Ezek a plüssök, a gyermek szívsebészeti osztályra fognak kerülni. 🙂

Lássuk a mai napra vonatkozó híreket.

Ma este újra lesz társastánc tanfolyam 6 órától, a gyógyszertár alatti tükrös teremben! Továbbra is várják a lelkes érdeklődőket, különösen a férfiakat. 🙂 Menjetek el, próbáljátok ki, mert egy ilyen programot kár kihagyni.

A Kristály házban Retrobic ( aerobic) lesz 6 órától, és Légjóga negyed 8-tól.

És, ha hétfő, akkor Futsal! Úgy tűnik, hogy csapatunk ma este Budakalászon, a Sportcsarnokban fog megmérkőzni az Újpest FC-220 Volt ellen, 20:50-től. Hajrá Fiúk, hajrá Kartal! 🙂

Aztán..

Holnap, és holnapután ( május 7-8) reggel 8 órától délután 5 óráig óvodai beiratkozás lesz. Hogy a beiratkozás gördülékenyebben menjen, az óvoda közzétett néhány dokumentumot, amit ki kell tölteni. Ezeket itt tudjátok megnézni, letölteni.

Pénteken, délután 2 órai kezdettel, átadásra kerül a Művelődési Ház! Gyertek el minél többen, és nézzük meg, milyen lett. 🙂 Beszédet mond Dr. Orbán Balázs miniszterhelyettes, Vécsey László FIDESZ-KDNP országgyűlési képviselő, valamint Oláh Klára Mária, településünk Polgármestere. Természetesen ez az épület is  kap áldást. Áldást mond Tamási József címzetes apát-plébános és Kovács László baptista lelkész. Már facebook-os eseménye is van ennek a szép alkalomnak.

Az átadás után 9 nappal, május 19-én már rendezvény is lesz a Művelődési Házban!  Délután 5 órától a Kristály Művészeti és Rekreációs Alapítvány tehetséges gyermekei fognak fellépni, az első “Kristály szikrák” műsorban. Hallottam, hogy lesznek táncok, hangszerek, énekek.. Ezt kár lenne kihagyni. Gyertek el, és töltsük meg a Művelődési házat. A belépés díjtalan. Hamarosan elkészül a rendezvény plakátja és facebook eseménye is! 🙂

És, ha már Kristály ház. Ebben a hónapban van lehetőség jelentkezni a Happiness Dance and Fitness Tánctáborába, valamint a szokásos Nyári záró tánc gálára is ebben a hónapban van lehetőség jegyet venni. A Záró tánc gála facebook eseménye időközben elkészült.

Mához 2 hétre kell elkészíteni az adóbevallásokat. Aki még esetleg nem rendelkezett idén személyi jövedelemadója 1%-ról, annak egy kis emlékeztetőül itt a kartali alapítványok listája. Az ügyfélkapun keresztül pár kattintás az egész! Akinek nincs ilyen, postán is beküldhető a nyilatkozat! Éljünk minél többen ezzel a támogatási lehetőséggel!

Határidő: 2019.05.20.

Támogassuk a kartali alapítványokat! 🙂 

Mára szép napot kívánok mindenkinek, mosolyogjatok hétfőn, és örüljetek az esőnek! 🙂

 

About Dulai Zsófia

Kartalon élek immár 11 éve, Kislányom születése után megmoccant bennem valami.. az a valami hogy aktív tagja szeretnék lenni ennek a kis közösségnek :)

View all posts by Dulai Zsófia →

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük