6 hónap

Éppen ma 6 hónapos az oldal. Arra gondoltam, hogy erre a jeles alkalomra egy igazán fontos dologgal készülök,méghozzá életem első videóriportjával! 🙂

De még előtte szeretnék visszamenni az időben egy kicsit. 🙂

Tavaly ősszel “debütáltam” először a Kartal csoportban, mint a kartali tökös forgatag egyik szervezője. A szervezés alatt lettem megkeresve, hogy lenne-e kedvem helyi híreket írni egy hírportálra. Lement a forgatag, és igazából onnantól nem volt megállás. November 5-én tettem fel az első cikkemet az oldalra, és mint a kishitűek táborát bővítő ember, azt gondoltam senki sem fogja olvasni.

Ekkor jött a döbbenetes hideg zuhany!:)

Már az első naptól kezdve, napi szinten több százan(!) vagytok az oldalon, sőt, van olyan aki még hajnal 2-kor ( vagy 5-kor) is olvassa az oldalt! 🙂 Erről Vidi Rita, gondolkodásmód tréner, írónő, az ihirek.hu tulajdonosa, írt is erről egy jó cikket. Rosszabb napjaimon ezt szoktam újra meg újra elolvasni. 🙂

https://ihirek.hu/2018/11/11/kartal-a-kozossegi-informacios-elmeny-fontossaganak-fantasztikus-iskolapeldaja/

Pár héttel az első cikk kitétele után, készítettem a hírportálnak egy youtube csatornát is, ahová azoknak az eseményeknek a videóit teszem fel, ahol részt tudtam venni. 🙂 Ez lenne az a bizonyos csatorna:
https://www.youtube.com/channel/UCxDTmg_BQJpIYylj9aNow6w

Az oldal hangja továbbra sem fog változni, szóval akik tömör, száraz, tényszerű leírásokat várnak, a helyi eseményekről, nos, azokat sajnos el kell keserítsem. De ettől függetlenül az oldal természetesen előttük is nyitva van! 🙂

Ezúton szeretném megköszönni azt a hatalmas támogatást,biztatást, amit Tőletek kaptam az elmúlt hónapok során!Köszönöm, hogy megállítotok az utcán( vagy épp a játszótéren) és elmondjátok milyen ötlet jutott az eszetekbe, amivel még szebbé tehetjük együtt Kartalt. Köszönöm a javaslatokat, a kritikákat, és mindenek előtt azt a rengeteg jó szót, amit személyesen is kaptam Tőletek. Köszönöm a belém vetett hitet és bizalmat!

Szeretném a jövőben folytatni a munkát, szeretnék fejlődni, sőt egyre erősebben mozgat a gondolat, hogy még ennél is többet tegyek Kartalért, a benne élőkért.

Köszönöm, hogy olvassátok az írásaim! 🙂

 

 

About Dulai Zsófia

Kartalon élek immár 11 éve, Kislányom születése után megmoccant bennem valami.. az a valami hogy aktív tagja szeretnék lenni ennek a kis közösségnek :)

View all posts by Dulai Zsófia →

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük