Hangolódás a Majálisra, keddi gyors hírek

Szép reggelt Mindenkinek! 🙂

Jelenleg 11 fok van, napközben 14 és 16 fok között tetőzhet a hőmérséklet. Esőre csak kis mennyiségben lehet számítani a délutáni órákban. A méhek világnapján egy különleges képet hoztam Nektek.

Vigyázzunk rájuk, mert ha nincsenek méhek, akkor szinte élet sincsen.

Kezdjük a legfontosabbal!

Holnap, holnap, holnap Majális!

Nagyon sok ( rengeteg) üzenetet kapok azzal kapcsolatban, hogy lesz-e Kartalon majális.

Nem, Kartalon nem lesz Majális.

Családi nap lesz júniusban ahogy tavaly is. Akkor ugráló várak voltak, főzőcskézések, sőt még egy T-Rex is meglátogatta a kartali gyerekeket. Szóval kitartás! 🙂

Azonban,

Nem leszünk program nélkül holnap sem. Nyílt nap lesz a Teniszpályán! 🙂 Minden érdeklődőt szeretettel várnak. Részleteket a lentebb látható képen olvashattok.

Remélem sokan eljöttök! 🙂

A Teniszpályától nem messze van a játszótér, ami mellett Cipővásár lesz.

És miután mindenki jól kiteniszezte magát és jó cipőt vásárolt, lehet menni Hatvanba vagy Gödöllőre. 🙂

Amint látjátok Hatvanban Gasztro Majális lesz! 🙂

Gödöllőn pedig már ma elkezdődik a Majális, úgynevezett 0. napot tartanak. 🙂 A továbbiakban ezek lesznek a programok az Alsóparkban. 🙂

Még van néhány nap leadni a Premissa szépségszalonba a plüssállatokat, a szívsebészeti klinikán lévő gyermekek számára.

Szombaton pedig ( május 4) családi nap lesz a Bölcsődében! Rengeteg látogatóra lehet számítani, lesznek játékok a kicsiknek, mondókázás és még sok más is! 🙂

Érkezett egy fotó-és videópályázati lehetőségről is hír!

Remélhetőleg heteken belül át lesz adva a Művelődési Ház, ugyanis már egy ingyenes esemény is lesz ott! Nevezhetjük avató rendezvénynek is. Május 19-én vasárnap, délután 5 órától a Kristály Művészeti és Rekreációs Alapítvány tehetséges gyermekei fognak fellépni, az első “Kristály szikrák” műsorban. Több részletet, remélhetőleg a héten tudunk majd meg.

És ha már Kristály Ház, akkor nem mehetek el amellett, hogy ne említsem meg, hogy ahogy tavaly is, úgy idén is lesz Tánc tábor. Jelentkezni a májusi hónapban lehet.

Jövő hónapban pedig, az általános iskolai ballagásokat megünnepelve, a Happiness Dance and Fitness megtartja szokásos Nyári záró tánc gáláját. Jegyeket a májusi hónapban lehet venni.

Mára köszönöm a figyelmet, és ne feledjétek, akkor vagytok a legszebbek, amikor mosolyogtok! 🙂

majális képek forrásai: https://www.facebook.com/SzeretemGodollot/photos/gm.420414071856327/2571132352915778/?type=3&theater  és https://www.programturizmus.hu/ajanlat-hatvani-majalis.html

 

 

 

About Dulai Zsófia

Kartalon élek immár 11 éve, Kislányom születése után megmoccant bennem valami.. az a valami hogy aktív tagja szeretnék lenni ennek a kis közösségnek :)

View all posts by Dulai Zsófia →

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük