Pénteki hírdömping

Szép reggelt Mindenkinek! 🙂

Kezdjük a szokásos időjárás előrejelzéssel. Ahogy azt sokan tudjátok, mára igazi nyári időt mondanak, napközben 24 és 28(!) fok között tetőzhet a hőmérséklet. Az előzetes előrejelzések szerint Kartalra késő estig ( 22 óra magassága) nem jön eső. A hétvégét azonban egy hidegfront fogja uralni és legalább 10 fokot süllyed a nappali hőmérséklet értéke. Legyetek ma annyit a jó levegőn, amennyit csak tudtok! 🙂

Lássuk a híreket, röviden!

Tegnap délután testületi ülés volt. Az erről szóló cikk a napokban lesz várható, az is lehet, hogy már ma este fel lesz téve az oldalra.

Aztán tegnap este újabb Kalásznetes probléma volt. Információk szerint szerelés alatt volt a hálózat. Ha bárkinek problémája van az internetszolgáltatással az hívja a +36 80 201-200-as ügyfélszolgálati telefonszámot.

Lássuk a hétvégi kartali programokat! 🙂

Holnap délután 5 órától este 7 óráig lesz Lantos Csenge festőművész, Mi emberek című kiállításának megnyitója.  Az eseményt Ladócsy László festőművész fogja megnyitni. Lesz büfé, ahol tavaszi finomságokkal és fröccsökkel várják az eseményre ellátogatókat.  Parkolási lehetőség a templomnál vagy a bölcsődénél lesz. Az eseményről bővebben itt lehet olvasni.

Vasárnap, komolyzenei koncert lesz, a Szent Erzsébet templomban, az esti mise előtt. Bővebb információt itt tudtok olvasni. 🙂

Hétfőn, Futsal! Csapatunk az FTC FUTSAL-FISHER KLÍMA ellen fog játszani Budapesten! Hajrá fiúk! Hajrá Kartal!

Aztán..

Jövőhéten szerdán, május 1-jén nyílt nap lesz a Teniszpályán! Remélem sokan elnéznek ide is, mielőtt mindenki majálisozni menne. 🙂

Jövőhét péntekig ( május 3.) van lehetőség eljuttatni a  Premissa szépségszalon a plüssállatokat, a plüssállat gyűjtésre. A plüssöket a gyermeksebészeti klinika legbátrabb hősei fogják megkapni! A kezdeményezésről itt tudtok olvasni.

Jövőhéten szombaton ( május 4. ) Családi nap lesz a Játéksziget Bölcsődében! Nagyon jó kezdeményezés. Remélem, sokan ellátogatnak.

Május 7-én és 8-án reggel 8 órától délután 5 óráig óvodai beiratkozás lesz. Hogy a beiratkozás gördülékenyebben menjen, az óvoda közzétett néhány dokumentumot, amit ki kell tölteni. Ezeket itt tudjátok megnézni, letölteni.

Májusban várható a Művelődési Ház átadása, sőt, jövő hónapban már rendezvény is lesz ott tartva! Hamarosan több részletet is el tudok mondani! 🙂

Én köszönöm az egész heti figyelmet, és ne feledjétek, hogy az eső után mindig kisüt a Nap! 🙂

 

About Dulai Zsófia

Kartalon élek immár 11 éve, Kislányom születése után megmoccant bennem valami.. az a valami hogy aktív tagja szeretnék lenni ennek a kis közösségnek :)

View all posts by Dulai Zsófia →

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük