Rövid szerdai hírek

Szép reggelt Mindenkinek!

Kezdjük a szokásos időjárással.

Jelenleg 10 fok van. Napközben 18 és 22 fok között tetőzhet a hőmérséklet. Gyenge esőre még számítani lehet a nap folyamán, fronthatásra azonban nem. 🙂

Lássuk a híreket, röviden!

Az első és legfontosabb, hogy holnap délután 3 órától testületi ülés lesz a Községházán. További információt a lentebb látható képen olvashattok.

Pénteken Futsal! Este 9 órai kezdettel csapatunk a FTC FUTSAL-FISHER KLÍMA ellen fog játszani Budapesten. Hajrá Fiúk! 🙂

Szombaton, délután 5 órától este 7 óráig lesz Lantos Csenge festőművész, Mi emberek című kiállításának megnyitója.  Az eseményt Ladócsy László festőművész fogja megnyitni. Lesz büfé, ahol tavaszi finomságokkal és fröccsökkel várják az eseményre ellátogatókat. Az eseményről bővebben itt lehet olvasni.

Nem mehetek el amellett, hogy ne írnék néhány szót az illegális szemétlerakásról. Tegnap este kissé felrobbant a Kartal csoport. Az egyik helyi lakos ugyanis kidobálta a szemetét, majd napokkal később össze lett szedve. Szuper!

Viszont.

Most a régi víztoronynál lehet megtalálni a hulladékot. Nagyon remélem, hogy komoly szankciók lesznek bevezetve az illegális szemétlerakás ellen! 🙂 Az egészet már csak azért nem értem, mert hamarosan elkezdik a házhoz menő lomtalanítást.

Na lapozzunk. Menjünk bele egy kicsit a májusba! 🙂

Jövőhéten május 1-je lesz! 🙂 Hamarosan közzéteszek ezzel kapcsolatban egy nagyon érdekes, és fontos információt! 🙂 Kis türelmet kérek!

Május 4-én, Családi nap lesz a Játéksziget Bölcsődében! 🙂

Május 7-én és 8-án reggel 8 órától délután 5 óráig óvodai beiratkozás lesz. Hogy a beiratkozás gördülékenyebben menjen, az óvoda közzétett néhány dokumentumot, amit ki kell tölteni. Ezeket itt tudjátok megnézni, letölteni.

 

Továbbra is várom Tőletek az aktuális, gyors híreket! 🙂 Szép napot kívánok Mindenkinek! 🙂

És ne feledjétek, csütörtökre és péntekre nagyon jó időt ígérnek! 🙂

 

 

About Dulai Zsófia

Kartalon élek immár 11 éve, Kislányom születése után megmoccant bennem valami.. az a valami hogy aktív tagja szeretnék lenni ennek a kis közösségnek :)

View all posts by Dulai Zsófia →

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük