Zavard össze a világot, mosolyogj Hétfőn!

Szép reggelt kívánok Mindenkinek! 🙂

Remélem csodás hétvégétek volt.

Jelenleg 9 fok van. Napközben 13 és 15 fok között tetőzik a hőmérséklet. Fronthatás nem várható.

Nézzük meg, mik voltak a hétvégén! 🙂

Folytatódtak az útfelújítási munkálatok, ezúttal a Bartók Béla utca volt soron. Két oldalt szélesítettek, szegélyeztek és persze padkát is kapott az új út. 🙂

Szombaton aláírásgyűjtés ( bevándorlás elleni program támogatása végett) volt a Petőfi téren. Aláírásgyűjtés közben az ország helyzetéről, és persze Kartal helyzetéről is folytak beszélgetések. Örültem, hogy ilyen sokan elmentetek. Képeket itt tudtok nézni.

Pár hete a Fenyőharaszti úton elkezdődött a szemét összeszedése. A Császár út végétől lesz folytatva a szemét összeszedése, és ezzel egy időben a büntetés kiszabások is életbe lépnek. Erre fel, tegnap egy újabb szemétlerakós képet közölt Polgármester Asszony, amit itt meg is tudtok nézni. Kamera is lesz kihelyezve, hogy az ilyen eseteknek búcsút lehessen inteni.

Tegnap, húsvéti készülődés volt a Faluházban. 🙂 Örültem, hogy itt is voltatok néhányan! 🙂 Jó látni, hogy egyre több program van Kartalon.

Többek között, ilyen kis aranyos dolgokat lehetett készíteni:

És most lássuk az aktuális híreket! 🙂

Ma zárul le az általános iskola alsó tagozatos diákjainak hirdetett Húsvéti verseny a Pek-Snack boltban. Elő a ceruzával, az ollóval és a ragasztóval! Még van egy kis időtök! 🙂 A fődíj, egy családi pizza, a nyertes osztályának.

Ha hétfő, akkor Futsal! 🙂 Ma este NBII-es bajnoki mérkőzést játszunk Csenger ellen. Hajrá fiúk, hajrá Kartal SE, hajrá Kartal! 🙂 Jó szurkolást mindenkinek, és jó mérkőzést kívánok! 🙂

 

Ha pedig úgy érzed, hogy a Futsal előtt csinálnál valami mást, arra is van lehetőséged. Minden hétfőn, este 6 órától, 7 óráig Társastánc tanfolyam van a Gyógyszertár melletti ( inkább alatti) tükrös teremben. 🙂 Nagyon jó hangulatú az egész óra. Itt egy kis kedvcsináló videó, amit a 3. órán készítettem.

Mától lehet átvenni az április zöldhulladék gyűjtőzsákokat a Könyvtárban, 9 órától délután 5 óráig. 

Még 2 hétig lehet leadni a házhoz menő lomtalanítás igényét. Az igénybejelentés történhet személyesen( Gödöllő,Dózsa György út 69) , telefonon ( +3628561200-as számon, ügyfélszámmal történik az azonosítás), vagy a lentebb látható lap helyes kitöltése után a lomtalanitas@zoldhid.hu (ugyfelszolgalat@zoldhid.hu) e-mail címre kell elküldeni, vagy pedig postai úton ( 2100, Gödöllő, Pf:. 75)

A Kárpátaljai gyermekeknek szánt gyűjtés április 21-ig tart. 0-2 éves korig gyűjtenek, játékokat, takarókat,lepedőket és egyéb más használati dolgokat. Ha van lehetőséged adományozni, akkor keresd Batáriné Bezzegh Anitát.

A Premissa szépségszalon ismét csatlakozott a Plüssállat gyűjtéshez. Ahogy korábban is, úgy most is a felajánlott plüssök a gyermek szívsebészeti osztályra kerülnek! 🙂 A plüssöket május 3-ig gyűjtik. A plüssállatokat a Deák Ferenc utca 20-ba viheted el.

Mához két hónapra megrendezésre kerül a Happiness Dance and Fitness Záró tánc gálája! 🙂 Ballagás után, egy kis szórakozás mindenkinek kijár! 🙂

És ha majd a látottak után kedvet kapsz a látványtánchoz, akkor a Tánc táborba is látogass el! 🙂

A végére pedig a legfontosabbat hagytam. Ahogy tavaly is, úgy idén is megrendezésre kerül a Húsvéti Gyermek Vidámpark! 🙂

Mára szép napot és balesetmentes közlekedést kívánok Mindenkinek! 🙂

About Dulai Zsófia

Kartalon élek immár 11 éve, Kislányom születése után megmoccant bennem valami.. az a valami hogy aktív tagja szeretnék lenni ennek a kis közösségnek :)

View all posts by Dulai Zsófia →

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük