Máris szerda van

Szép reggelt Mindenkinek! 🙂

Kezdjük a szokásos időjárással.

Jelenleg 11 fok van. Napközben 17 és 20 fok között tetőzik a hőmérséklet. Kartalon esőre ma még nem számíthatunk. Frontmentes időre készülhetünk. Használjuk ki a mai napot, mert holnaptól erős lehűlés és sok csapadék várható.

Lássuk a híreket nagyon röviden.

Nagy Melinda tanárnő gyógypapucsa még mindig nincs meg. Az Általános Iskola dolgozói, valamint a szülők kérik, hogy aki eltulajdonította, legyen szíves vissza vinni az iskolába.

Szarvas Tivadar feltett egy emlékeztetőt.

“Aki még esetleg nem rendelkezett idén személyi jövedelemadója 1%-ról, annak egy kis emlékeztetőül felteszem a kartali alapítványok listáját. Az ügyfélkapun keresztül pár kattintás az egész! Akinek nincs ilyen, postán is beküldhető a nyilatkozat! Éljünk minél többen ezzel a támogatási lehetőséggel! Határidő: 2019.05.20.

Továbbra is mennek az adománygyűjtések, mind a plüssállat gyűjtés, mind a Kárpátaljai gyerekeknek szánt gyűjtés.

A héten kettő program lesz Kartalon.

Csütörtökön, április 11-én, a költészet napján, Költészet napi est lesz. Versekkel és történetekkel készül Barabás Tamás és Bartos Janka.

Vasárnap, virágvasárnap, április 14-én, Húsvéti készülődés lesz a Faluházban. Új technikával készíthetitek el otthonra a csodás dekorációtokat. Remélem sokan mentek, és szebbnél szebb fotókon fogjátok nekünk megmutatni miket készítettetek. 🙂

Az alsó tagozatosoknak még mindig tart a Húsvéti verseny. Hogy mi is ez?

Szutor Piroska húsvéti versenyt hirdetett a Pek Snack boltban. Nem kell mást tennetek, csak rajzolnotok valami szép húsvéti nyuszis képet, vagy akár készíthettek is húsvéti nyuszit, amit ezután át lehet vinni az iskola melletti pékségbe. Április 15-ig (tehát előtte való nap elmehettek a húsvéti készülődésre, és akár azt is lerajzolhatjátok! 🙂 )  adhatjátok be a szebbnél szebb műveiteket, valamint az elkészített nyuszikat. A fődíj pedig, egy családi pizza, a nyertes osztályának.

Sosem árt az ismétlés. 🙂  A héten van az általános iskolai beiratkozás a Tulipán, a Nefelejcs, a Pitypang és a Boglárka csoportosoknak.

Ma délután megérkeznek a gyűjtésből vásárolt játszótéri játékok! 🙂 Igyekszem 1 és 2 óra között lebonyolítani a dolgot, gyertek ki és avassuk fel az új játékokat! 🙂

Mára szép napot kívánok Mindenkinek, és ne feledjétek, a kedvesség egy olyan ragályos dolog, amivel mindenkit megfertőzhettek! 🙂

About Dulai Zsófia

Kartalon élek immár 11 éve, Kislányom születése után megmoccant bennem valami.. az a valami hogy aktív tagja szeretnék lenni ennek a kis közösségnek :)

View all posts by Dulai Zsófia →

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük