Keddi gyors hírek

Szép reggelt Mindenkinek!

Ahogy a címben is láttátok, ma igyekszem rövid lenni, mert estére meglepetés cikket tartogatok számotokra.

Kezdjük a szokásos időjárással. 🙂

Jelenleg +7 fok van, minimális szélfújással. Napközben 15 és 19 fok között tetőzik a hőmérséklet, esőre még ma nem kell készülni, a tegnapi hidegfronti hatások egyre jobban gyengülni fognak.

Ennyit az időjárásról, most pedig lássuk a helyi, közéleti híreket.

Már az interneten is meg lehet tekinteni az orvosi rendelő átadásakor készült felvételeket.

A kartali Könyves Kálmán Általános Iskolában vers-és prózamondó verseny volt megtartva. Csodásan szavaltak a gyerekek, és szebbnél szebb helyezéseket értek el. A helyezéseket és a képeket itt tudjátok megnézni. 🙂

Tegnap este Gyöngyösön játszott a Kartal SE, ahol 6-5-re kikaptunk az Energia SC Gyöngyöstől. Nagyon izgalmas és szoros meccs lehetett. Sebaj fiúk, Nekünk Ti vagytok a legjobbak! Továbbra is hajrá Kartal SE! 🙂

2 nap múlva, elkezdődik a zöldhulladék szállítása.

Azt se felejtsétek el, hogy a Zöld Hídnál lehetőség van házhoz menő lomtalanításra is! Ehhez, az első papírt kell kitölteni. A másodikon leírásra kerül a dolog menete is. Az igénybejelentés történhet személyesen, telefonon ( +3628561200-as számon, ügyfélszámmal történik az azonosítás), vagy a korábban említett lap helyes kitöltése után a lomtalanitas@zoldhid.hu e-mail címre kell elküldeni. Még ebben a hónapban, április 30-ig lehet leadni a lomtalanítási igényeket!

Ne felejtsük el, jövő hónapban óvodai beiratkozás! Valamint ebben a hónapban van az általános iskolai beiratkozás is! 🙂

A héten már egy tábori hírem is van. 🙂 Megpróbálok még más tábor lehetőségeket is felkutatni, de addig is itt van ez. 🙂 Ahogy sok éve már, idén is lesz Tánctábor. Részleteket a lentebb látható képen olvashattok.

Ma reggelre ennyi lettem volna, és ne feledjétek, a jó szónak hatalmas ereje van. 🙂

Szép napot és balesetmentes közlekedést kívánok Mindenkinek! 🙂

About Dulai Zsófia

Kartalon élek immár 11 éve, Kislányom születése után megmoccant bennem valami.. az a valami hogy aktív tagja szeretnék lenni ennek a kis közösségnek :)

View all posts by Dulai Zsófia →

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük