Bolondos jó reggelt

Bolondos jó reggelt kívánok Mindenkinek! 🙂

Ha tehetitek, vicceljétek meg a barátotokat, a párotokat, testvéreteket, mert nevetéssel jó indítani a napot!

Remélem sokan pihentetek a hétvégén, úgy tűnik, hogy a hétvégi jó időből még ma is kapunk egy kicsit.

Jelenleg ugyanis 10 fok van, napközben 17 és 19 fok között tetőzik a hőmérséklet. Azonban egy minimális szélre ma is kell számítani ( mint ahogy szinte az elmúlt összes hétfőn) . Esőre ma sem készülhetünk, ez majd a hét második felében esedékes. A mai napra hidegfronti hatás érvényesülhet, fejfájás, ízületi panaszok kíséretében. A szélfújás miatt pedig ingerlékenyebbek lehetünk. Legyünk türelmesek magunkkal és embertársainkkal.

Ami pedig a pollent illeti, a nyír egyre növekvő terhelést tesz az arra allergiásoknál. A kőris, a juhar, a ciprus-, és tiszafafélék pollenkoncentrációja a közepes tartományban alakul, bár helyenként magas is lehet. forrás

Lássuk most már a helyi híreket is! 🙂

Március 29-én pénteken folytatódott az útfelújítási sorozat, ezúttal a Temető utcáé volt a főszerep.

Miközben a Temető utca készült, az Önkormányzat továbbra sem pihent, hanem az illegális szemétlerakást kezdte el megszüntetni, egyúttal összeszedni azt az irdatlan mennyiségű szemetet, amit néhány ember simán kihajít az autóból, a fenyőharaszti úton.

Majd Polgármester Asszony megmutatta, hogy a szemétszedés után hogyan is nézett ki az Önkormányzat udvara, még a konténerbe pakolás előtt.

 

Nagyon sajnálom, hogy ezzel egyáltalán foglalkozni kell. Hiszen az lenne a normális, ha senki sem dobálná szét a szemetét. Mindenesetre, Köszönjük az Önkormányzatnak!

Aztán..

Lett egy új WBF Világbajnok, méghozzá Majláth Bianka. 🙂 Gratulálunk a sikeredhez! Biankával egyébként hamarosan interjú is várható! 🙂

Múlthéten csütörtökön, pénteken és szombaton Nagyböjti lelkigyakorlatos Szentmise volt a Szent Erzsébet templomban, melyről csodás felvételt készített a Régió+ Televízió.

A hétvégén a Happiness Dance and Fitness Látványtánc Egyesület kvalifikációs versenyen vett részt, ahol számos ezüstöt és külön díjat hoztak haza a kartali lányaink! Szép volt lányok, gratulálunk! 🙂

Ha ma estére programot szeretnétek máris itt van kettő.

Az első, a szokásos 6 órától kezdődő társastánc tanfolyam, ami a gyógyszertár mögötti tükrös teremben zajlik, nagyon jó hangulatban.

Valamint, a futsal drukkereknek fontos lesz a mai nap is. A Kartal SE ezúttal Gyöngyösön játszik, este 7 órától az Energia SC Gyöngyös ellen, a Gyöngyösi Sportcsarnokban. Hajrá fiúk, hajrá Kartal!

És ha új hónap, új Boldogságnaptár! 🙂

 A naptárat erről az oldalról tudjátok letölteni más nyelven.

Mára szép és balesetmentes napot kívánok Mindenkinek, és ne feledjétek nevetni jó! 🙂

 

 

About Dulai Zsófia

Kartalon élek immár 11 éve, Kislányom születése után megmoccant bennem valami.. az a valami hogy aktív tagja szeretnék lenni ennek a kis közösségnek :)

View all posts by Dulai Zsófia →

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük