Mert a kartali lányok hétvégén sem pihennek!

Még a hivatalos önkormányzati hírek előtt, jöjjön egy másabb jellegű téma.

A Happiness Dance and Fitness Látványtánc Egyesületének lehet szurkolni a holnapi nap! 🙂

Ugyanis a mi lányaink, ismét belevágnak a versenyzésbe!

Kvalifikációs verseny lesz nekik holnap reggel 9-től éjfélig. Igen, éjfélig. Körülbelül olyan tájban van eredményhirdetés. Az első kartali csapat 10.14 perckor lép fel, nagyon szurkoljunk nekik, és persze a többieknek is! Ezzel a versennyel kvalifikálhatják magukat az Országos Bajnokságra is. 19 kartali versenyzőnk mutatja be koreográfiáját, és bátran állítom, hogy egyik jobb, mint a másik.

Holnap egyéni, duo, valamint csoportos gyakorlatokkal fognak versenyezni a lányok. Az ország számos pontjáról érkeznek ellenfelek, legyetek ügyesek Lányok!

A cél kijutni az Európa Bajnokságra(!), ami június végén lesz Balatonfüreden. (!)

Előtte lesz az országos bajnokság, aminek a főpróbája egyben a Záró Gála lesz, június 15-én, szombaton, 17 órai kezdettel Kartalon, a Sportcsarnokban!

Erre a júniusi záró gálára jegyet venni az edzéseken lehet, de gondolom Mecséri Alexandrát is megkereshetik a külsősök. Remélem sokan eljöttök, igazán látványosan táncolnak a lányaink, ezt mindenkinek látnia kell.

És ha már Happiness, ahogy sok éve már, idén is lesznek táborok. Részleteket a lentebb látható képen olvashattok.

Mindent bele holnap lányok, Kartal egy emberként drukkol Nektek! 🙂

About Dulai Zsófia

Kartalon élek immár 11 éve, Kislányom születése után megmoccant bennem valami.. az a valami hogy aktív tagja szeretnék lenni ennek a kis közösségnek :)

View all posts by Dulai Zsófia →

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük