A téli időszámítás utolsó cikke

Szép jó reggelt kívánok Mindenkinek! 🙂

Ez is elérkezett. 2 nap és végre nyári időszámítás! 🙂

Jelenleg +5 fok van, napközben +14 és +16 fokig kúszhat fel a hőmérő higanyszála. Fronthatás mára nem várható. A hétvégén újra kiránduló időre készülhetünk! 🙂 Szombaton napközben 18 fokot, vasárnap pedig 20 fokot is mérhetünk! Aki csak teheti, menjen kirándulni a hétvégén, vagy csak sétáljon egy nagyot. 🙂

Ennyit az időjárásról, most pedig lássuk a szokásos közéleti híreket.

Tegnap is folytatódtak az útfelújításos munkálatok, ezúttal a Köztársaság utca volt soron.

Aztán, ahogy mentem a játszótérre, egy igen leleményes útlezárást láttam.

Úgy van, kövek voltak elhelyezve! Sajnos a friss útra ettől függetlenül is ráhajtottak, de az ötlet akkor is piros pontot érdemel szerintem.

Tudom, hogy sokatoknak megnehezíti az életét, hogy 24 óráig nem lehet rámenni a friss utakra, de gondoljunk bele, micsoda lázongás lesz, ha ne adj Isten, 1-2 helyen hepe-hupás lesz az út. Egy kis türelem csodákra képes. Ha lehet, akkor a rallyzók se avassák fel az új utakat.

Aztán…

Tegnap este a Szent Erzsébet Templomban Nagyböjti lelkigyakorlat volt. Remélem sokan elmentetek. Akinek van kedve elmesélheti nekem, hogy milyen volt, és szívesen megjelentetem az oldalon is.

Voltam bent a papírboltban, elképesztően áll a gyűjtőláda. Minden lelkes támogatónak köszönöm, jó, ha közösen összefogunk valami jó ügyért. És, ha már a papírboltban vagytok, onnan nincsen messze a Községháza, ahol most egy kartali lakosnak nagyon szüksége van a segítségre! További információt itt olvashattok.

Végül soraimat a fogorvosnál zártam. A következő kép, az áprilisi hónapra vonatkozik. 

Kérlek Titeket, adjátok tovább az információt, és most itt az oldalon is frissülni fog a fogászat menüpont.

A Boldogságnaptár mai üzenete: Adj hálát a kezeidért, és mindenért,amit segítenek elérni.

De a hétvégére is van üzenet.

Szombatra: Leld örömöd az élet apró dolgaiban.

Vasárnap pedig : Irány a természet! Menj ki a zöldbe, még ha a városban is!

Én köszönöm Nektek az egész márciusi figyelmet, köszönöm a sok üzenetet, telefonhívást, és legfőképp azt, hogy ennyien olvassátok az oldalt, nekem ez hatalmas dolog.

Mára szép és balesetmentes napot kívánok Mindenkinek, és ne feledjétek, hogy vasárnap hajnal 2 órakor már hajnal 3-ra kell állítani az órákat. Találkozunk április 1-jén! 🙂

 

 

About Dulai Zsófia

Kartalon élek immár 11 éve, Kislányom születése után megmoccant bennem valami.. az a valami hogy aktív tagja szeretnék lenni ennek a kis közösségnek :)

View all posts by Dulai Zsófia →

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük