Eseménydús csütörtök reggel

Szép reggelt Mindenkinek!

Sajnos rossz hírrel kezdjük a reggelt. A Petőfi térnél baleset történt. A pékség parkolójából valószínűleg nem vette észre az aszódra menő forgalmat. Előzetes hírek szerint egy személyautó ütközött egy busszal., A buszt a sofőr oldalán kissé behorpasztotta az ülés. A hírek szerint 1 embert elvitt a mentő. Remélhetőleg nincs nagy baj.

Vigyázzunk egymásra, mindenkit hazavárnak!

Tegnap rossz dolog is történt. Lakástűz ütött ki egy helyi lakosnál. A melléképület tetőszerkezete teljesen, a főépület 40-50%-a leégett, a kazán felrobbant.  Polgármester Asszony kéri, hogy akinek módjában áll segíteni, menjen be a Községházára, és ott támogatói okiratban fogják rögzíteni az anyagi támogatást. Természetesen szaktudást is fel lehet ajánlani. Itt az alkalom, hogy újra összefogjunk egy nagyon fontos ügy érdekében!

A tegnapi nap folyamán tovább folytatódtak a munkálatok, az Iskola utcából érkezett néhány fénykép is. 🙂

Csodás látni, hogy minden nap szépül a falunk. 🙂 És ha lezárás van, kérlek Titeket, ne menjetek arra.

Ma este a Szent Erzsébet Templomban Nagyböjti lelkigyakorlat lesz, melyet Orsós Zoltán tart.

Ma napközben +12 és +14 fok között mérhetjük a hőmérsékletet, legyetek sokat a levegőn. A homokozó készletek bővítésre való gyűjtést április 1-jén délután fogjuk befejezni. 🙂 Így aznap még az óvodából, bölcsődéből hazafele is lehet bedobni a dobozokba. 🙂

Szép napot és balesetmentes közlekedést kívánok Mindenkinek!

About Dulai Zsófia

Kartalon élek immár 11 éve, Kislányom születése után megmoccant bennem valami.. az a valami hogy aktív tagja szeretnék lenni ennek a kis közösségnek :)

View all posts by Dulai Zsófia →

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük