Keddi mini hírek

Szép reggelt Mindenkinek! 🙂

Jelenleg +5 fok van, napközben +10 és +11 fokig kúszhat fel a hőmérséklet. Mára frontmentes időre készülhetünk. 🙂

Lássuk a híreket röviden 🙂

Tegnap lakossági fórum volt a Községházán. Nagyon jó dolgok lesznek Kartalon mostanában! 🙂 Polgármester Asszonnyal azt beszéltük, hogy a korábbi testületi ülésről szóló cikk, és a tegnapi lakossági fórumos cikk egyszerre fog kimenni. Ez remélhetőleg ezen a héten tényleg meg is történik. 🙂 Örültem, hogy voltunk egy páran.

Tegnap az Ady és a Császár utca aszfaltozását, útszélesítését végezték a munkások. 🙂 Valamint a Zrínyi utca is egyre csinosabb lesz ( ha lehet ilyet mondani 🙂 ) .

A tegnap esti meccsen Kartal sajnos kikapott az Újpest FC-től 4-5-re. Ne feledjük: ” Olykor értékesebb az erő, mit vereség edz, mint az, mely csak győzelmet lát.” Továbbra is hajrá fiúk, hajrá Kartal SE, hajrá Kartal! 🙂

Polgármester Asszony egy fontos felhívást tett közzé, amit a lentebb látható képen olvashattok is. Erről a fontos eseményről itt olvashattok bővebben.

A könyvtárban, a költészet napján ismét jó program lesz! 🙂 Bartos Janka és Barabás Tamás történetekkel, versekkel készülnek . További részleteket itt tudtok olvasni.

Pár szót a gyűjtésről is. 🙂

Ezen a héten még tart a gyűjtés, április 1-én délután szedem össze az adománygyűjtő dobozokat. 🙂 Köszönöm, köszönjük, hogy ennyien támogatjátok ezt a jó kezdeményezést! 🙂 Biztos vagyok benne, hogy nagyon fognak majd örülni a gyerekek a szebbnél szebb játékoknak! 🙂

És a végére: nagyon sokan kérdeztek a fogászatról. Addig nem fogok kiírni semmit, amíg nincsen 100%-os információm. Rajta vagyok a témán! Kis türelmet kérek! 🙂

Így kedden reggel én ennyi lettem volna, szép napot és balesetmentes közlekedést kívánok Mindenkinek! 🙂

 

 

About Dulai Zsófia

Kartalon élek immár 11 éve, Kislányom születése után megmoccant bennem valami.. az a valami hogy aktív tagja szeretnék lenni ennek a kis közösségnek :)

View all posts by Dulai Zsófia →

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük