Pénteki hírösszefoglaló

Szép jó reggelt Mindenkinek! 🙂

Végre, újra péntek van! 🙂

Jelenleg +4 fok van, napközben +12 és +16 fok között mérhetjük a hőmérsékletet. Esőre ma sem kell számítani, ahogy fronthatásra sem! 🙂 Hétvégén igazi kiránduló idő lesz, ha tehetitek, mozduljatok ki otthonról, mert hétfőn ismét hidegfront jön. Hétvégén egyébként 19 és 20 fok között lesz a hőmérséklet, használjuk ki a jó időt! 🙂

Hétfőtől vehetőek át a térítésmentes zöldhulladék gyűjtő zsákok a Könyvtár épületében 9 órától 17 óráig. 

Ahogy korábban is írtam ( és posztolásra is került) a Zöld Híd bevezeti a házhoz menő lomtalanítást, melyhez a bejelentő lapot innen is le tudjátok tölteni.

És, ha már a Könyvtárban vagytok,( nézzétek meg azt a sok új könyvet,amiket a könyvtár kapott! 🙂 ) aznap délután sétáljatok át a Községházára, ahol nagyon fontos lakossági fórum lesz, melynek végén lakossági kérdéseket is fel lehet tenni!

Az útfelújítási munkálatok továbbra is folytatódnak, az alábbiak szerint.

Hétfőn újra lesz társastánc tanfolyam, a facebook-on található Kartal csoportban rendszeresen olvashattok beszámolókat, hátha még több embernek megjön a kedve. Egyébként kellő létszám összejött, így van jövője Kartalon a társastánc oktatásnak! 🙂

Igaz, hogy még a nyár nagyon távolinak tűnik, de a Happiness Dance and Fitness máris meghívta egész Kartalt a szokásos tánc záró gálájukra, valamint a tavaly is nagy sikerrel lebonyolított Tánc táborról is érkeztek fontos információk.

És egy kis kitekintés..

Ma van a víz világnapja.

Néha elgondolkodok, hogy egyszer elérünk odáig, hogy a víz luxuscikk lesz. Ne pocsékoljuk a vizet, mert a víz maga az élet.

Köszönöm az egész heti figyelmet, kellemes napot, kirándulós hétvégét kívánok, és a víz világnapján ne feledjétek:
” Azért a víz az úr! ” 

About Dulai Zsófia

Kartalon élek immár 11 éve, Kislányom születése után megmoccant bennem valami.. az a valami hogy aktív tagja szeretnék lenni ennek a kis közösségnek :)

View all posts by Dulai Zsófia →

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük