Hogyan indítsd a keddi napot?

Ülj le, nyisd ki az ablakot, hallgasd a madarakat, és közben olvasd el a helyi híreket! 🙂

Szép jó reggelt Mindenkinek! 🙂

Bízzunk benne, hogy József jobb időt tartogat, mint tegnap Sándor. Jelenleg +4 fok van, napközben +10 és +12 fok között tetőzik a hőmérséklet. Hála az égnek már alig fúj a szél, riasztás sincs kiadva. 🙂 Fronthatás a mai napra nem várható.

Még a szokásos ismétlés előtt..

Tegnap este Lakatos Jánosnak köszönhetően ismét kaptam információt a társastánc tanfolyamról, ahogy legelőször is. 🙂 Elmondta, hogy elegendő létszám összejött a tanfolyamra, így van jövője Kartalon a társastánc oktatásnak!! 🙂 Tegnap este rumbát és salsát gyakorolt a csoport. Nagyon lelkes csapat jött össze, és egyre többen szeretnének Bagra is járni az órákra. Köszönöm és köszönjük a beszámolót!

Ha téged is érdekel a társastánc tanfolyam, akkor a +3670-455-06-79-es telefonszámon tudsz jelentkezni! 🙂

A testületi ülés cikke nincs elfelejtve, a héten fogok Polgármester Asszonnyal egyeztetni, és remélhetőleg a hét végére ki fog menni az a cikk is ! 🙂

És akkor lássuk a híreket is! 🙂

Holnap, a felső tagozatos iskola aulájában délután 2 órától 6 óráig véradás lesz!

Valamint még aznap délután 3 órakor átadásra kerül a Mártírok utcai orvosi rendelő. Ünnepi beszédet mond Pogácsás Tibor, a Belügyminisztérium önkormányzati államtitkára, Vécsey László Fidesz-KDNP országgyűlési képviselő, Tamási József címzetes apát-plébános, és Oláh Klára Mária polgármester asszony.

Március 25-én délután 5 órai kezdettel, lakossági fórum lesz a Községházán, remélem sokan elmegyünk, hiszen lakossági kérdésekre is sor fog kerülni. 🙂

Végül pedig jöjjenek a Zöld Híd hírek! 🙂

A Zöld Híd múlt héten közzé azokat a településeket, ahová már ki lettek küldve a zöld hulladék gyűjtő zsákok. Kartalon, ahogy tavaly is, idén is a Községházán lehet átvenni. Ahogy tavaly is, úgy idén is, háztartásonként havonta 4 darab van biztosítva térítésmentesen.

Az alábbi képen erről lehet olvasni, valamint a Zöld Híd elküldte az áprilisi, májusi és júniusi gyűjtések időpontját.

Ahogy azt már sokan hallottátok, olvastátok, a Zöld Híd új dologgal rukkolt elő: házhoz menő lomtalanítás 

Látván, hogy mennyi háznál van felújítás, építkezés, ez nem is jöhetett volna jobbkor, igaz? 🙂 A lentebb látható képeken a lomtalanításról olvashattok, valamint az igénybejelentő lapot tekinthetitek meg.

Az ügyintézéshez és a lomtalanítás kivitelezéséhez szükséges dokumentumok a http://www.zoldhid.hu/nkft/Hazhoz-meno-lomtalanitas-2019tol/ honlapon is megtalálhatóak és a Facebook oldalukra is feltöltésre kerülnek.

A homokozó eszközökre való gyűjtés még ezen a héten biztosan megy ( indokolván, hogy a Mol kúttal szemben lévő óvodába is el szeretnék juttatni egy dobozt, mert többen jeleztétek! 🙂 ) Az összes ember nevében mondom, hogy nagyon bízom benne, hogy nagyon sok pénz jön össze, így a homokozó eszközökön kívül, lehet, hogy még az óvodát és a bölcsődét is tudnánk támogatni. 🙂

Én bízom benne, hogy más esetben is, ilyen nagy megmozdulást fogunk tapasztalni! 🙂

Mára kellemes napot és balesetmentes közlekedést kívánok Mindenkinek! 🙂

 

 

About Dulai Zsófia

Kartalon élek immár 11 éve, Kislányom születése után megmoccant bennem valami.. az a valami hogy aktív tagja szeretnék lenni ennek a kis közösségnek :)

View all posts by Dulai Zsófia →

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük