Március 15-e van

Szép reggelt Mindenkinek! 🙂

Jelenleg, így fél 8-kor +7 fokot mutat a hőmérő. A mai napra közepesen felhős időt ígér, azonban este 9 órára nagy eséllyel eső is várható. A mai nap ismét kettősfronti hatásokra készülhetünk, legyünk türelmesek magunkhoz, és a társainkhoz is!

A hosszú hétvégére kellemes tavaszi időt írnak, Kartalon, vasárnap napközben akár 19 fokot is mérhetünk! 🙂 Természetesen szombaton és vasárnap is szeles időre számíthatunk, de bízzunk benne, hogy a szeles idő nem veszi el a kedvünket egy jó kis kirándulástól! 🙂

Ennyit az időjárásról, és most vegyük elő a szokásos képzeletbeli naptárunkat, és lássuk milyen események lesznek mostanában. 🙂

A mai nap, jeles nap a magyarok számára. Sőt, lehetne akár az egész világ számára is. És, ahogy idősödöm ez a nap számomra is különlegessé válik. Ez a nap, akkor régen, ugyanúgy indulhatott, mint a többi. Felkelt a Nap, de vele együtt az emberek Lelke is. Összefogtak az emberek és változást akartak. Én a mai napig hiszek benne, hogyha az emberek egy közös célért összefognak, akkor még a világot, és a benne élőket is jobbá tehetik.

Köszönöm a hősöknek. Remélem egyszer mi is hősök lehetünk.

Ma délelőtt 10 órától a forradalom és szabadságharc 171. évfordulója alkalmából megemlékezés a Petőfi szobornál. A műsor után ünnepi beszédet mond Polgármester Asszony, azután pedig koszorúzás lesz.

A mai napon Fociforradalom veszi kezdetét , melyről bővebben itt és itt olvashattok. Hajrá Kartal SE! 🙂

Március 18-án hétfőn ismét lesz társastánc tanfolyam 6 órától a gyógyszertár mögötti tükrös teremben! 🙂 Menjetek el, mert a táncnál alig van jobb dolog a világon. 🙂

Még 5 nap maradt a Civil szervezeteknek hirdetett pályázatok leadására.

Március 20-án délután 3 órakor átadásra kerül a Mártírok utcai orvosi rendelő, beszédet mond Pogácsás Tibor, a Belügyminisztérium önkormányzati államtitkára, Vécsey László Fidesz-KDNP országgyűlési képviselő, Tamási József címzetes apát-plébános, valamint Oláh Klára Mária, Kartal Polgármestere.

Március 25-én délután 5 órai kezdettel, lakossági fórum lesz a Községházán, remélem sokan elmegyünk!

A gyűjtési akció még mindig zajlik. A gyűjtésnek pár hét múlva lesz vége, hogy a jó időre kint lehessenek a játékok. Köszönjük, hogy ennyien támogatjátok ezt a jó kezdeményezést!

Szeretem, mikor Kartal összefog, akkor valódi közösség vagyunk. 

A hosszú hétvégére kellemes pihenést, jó kirándulást ( múzeumlátogatást, állatkerti látogatást a tavaszi szezon kezdetén ) , a dolgozóknak jó munkát. 🙂

 

About Dulai Zsófia

Kartalon élek immár 11 éve, Kislányom születése után megmoccant bennem valami.. az a valami hogy aktív tagja szeretnék lenni ennek a kis közösségnek :)

View all posts by Dulai Zsófia →

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük