Lássuk a legfontosabb híreket, röviden

Szép jó reggelt Mindenkinek! 🙂

Jelenleg +2 fok van, napközben +8 és +10 fok között lehet a nappali hőmérséklet. Esőre számíthatunk a mai nap, délre és délután 3 órára is ígér egy kis esőt. Esernyőt vigyetek magatokkal! Mára kettősfronti hatásokra készülhetünk.

Lássuk a legfontosabb híreket! 🙂

Pénteken, a Petőfi szobornál, 10 órától a forradalom és szabadságharc 171. évfordulója alkalmából megemlékezés lesz. Ünnepi beszédet mond Polgármester Asszony, és a műsor után koszorúzás lesz.

1 hét múlva, 20-án, 14:00 órától 18:00 óráig véradás lesz a felső tagozatos iskola aulájában.

25-én testületi ülés (is) lesz a Községházán, remélem sokan eljöttök!

A mai nappal elkezdődött a játszótér homokozó készletének bővítésére a gyűjtés. 🙂 Jelenleg 1 gyűjtőpont lett kihelyezve, bízom benne, hogy a mai nap folyamán sok helyre ki tudok még tenni! 🙂

Mára szép napot és balesetmentes közlekedést kívánok! 🙂

 

About Dulai Zsófia

Kartalon élek immár 11 éve, Kislányom születése után megmoccant bennem valami.. az a valami hogy aktív tagja szeretnék lenni ennek a kis közösségnek :)

View all posts by Dulai Zsófia →

2 Comments on “Lássuk a legfontosabb híreket, röviden”

  1. Szia Zsófi van egy próblémám munkám során láttam sok nagy iskolás ugráltak az új játszótéren van ott egy kamera nem tudnak ott utána nézni miket csinálnak ott ezek. Nem nekik készült. Csak ennyit szerettem volna közleni Szia

    1. Szia! A játszótéri kamerát, úgy tudom figyelik, így biztosan lehet látni milyen nem oda való viselkedés zajlik a játszótéren!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük