Aktuális hírek

Hírek érkeztek! 🙂

Az egyik, hogy március 20-án délután 3 órakor, átadják a Mártírok utcai rendelőt.

Holnap pedig cipővásár lesz a nagy játszótérnél 14 órától 16 óráig. Eső esetén pénteken lesz megtartva, ugyanúgy 14 órától 16 óráig.

Valamint, a Zöld Híd most tette közzé azokat a településeket, ahová már ki lettek küldve a zöldhulladék gyűjtő zsákok. Kartalon, ahogy tavaly is, idén is a Községházán lehet átvenni.

És még egy nagyon fontos hír a Zöld Híddal kapcsolatban!

“A Zöld Híd B.I.G.G. Nkft. a 2019-es évtől bevezeti a házhoz menő rendszerű lomtalanítást.
Az ügyintézéshez és a lomtalanítás kivitelezéséhez szükséges dokumentumok a http://www.zoldhid.hu/nkft/Hazhoz-meno-lomtalanitas-2019tol/ honlapon is megtalálhatóak és a Facebook oldalunkra is feltöltésre kerülnek.
– Lomtalanítási tájékoztatók
– Településekre vonatkozó időrendi beosztás
– Lomtalanítási igénybejelentő lap és a hozzá tartozó tájékoztató”

Valamint posztolásra került az Általános Iskola beiratkozásáról néhány fontos információ is!

About Dulai Zsófia

Kartalon élek immár 11 éve, Kislányom születése után megmoccant bennem valami.. az a valami hogy aktív tagja szeretnék lenni ennek a kis közösségnek :)

View all posts by Dulai Zsófia →

2 Comments on “Aktuális hírek”

  1. Köszönjük a mindig naprakész híreket. Esetleg arról nincs hír, hogy a Lehel utca aszfaltozását mikor kezdik? Tavaszra volt ígéret, várjuk kitartóan, de már elég sokba kerül az autók javíttatása. Köszönöm, ha utána nézel.

    1. Szia! Köszönöm a kedves szavakat. A testületi ülésen is téma volt, úgy emlékszem, hogy áprilisban kezdődnek az aszfaltozási munkálatok szerte a faluban.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük