Hogyan kezdd a csütörtök reggelt?

Olvasd el a legfrissebb kartali híreket! 🙂

Szép jó reggelt Mindenkinek!

Remélem, hogy tegnap sok háztartásban elindult az energiatakarékosságra való hajlam, vagy hogy sok helyen még jobb ötletek lettek kivitelezve az energiatakarékosság miatt. 🙂

Kicsit borús most az idő, de esőre nem kell készülni. Este 9 órára lesz elképzelhető egy kis eső. Mára frontmentes időre készülhetünk, napközben +15 és +18 fokot is mérhetünk. Természetesen a szélfújás miatt nem mindig érezhetjük, hogy milyen meleg van, de ne feledjük, hogy tavaly ilyenkor még hó is előfordult!

És mi újság a faluban?

Sikeresen feldolgoztam a Testületi ülés témáját, és most hajnalban lett elküldve Polgármester Asszonynak, hogy átnézze, hogy minden információt úgy írtam-e le, ahogy ott elhangzott. Remélem hamarosan ez a cikk is kimehet, mert tudom, hogy sokatokat érdekel! 🙂

A zöld mercedes vito ügyében nincs fejlemény, egy hozzászólásban azt olvashattuk, hogy a pár, akik ülnek a kocsiban, ingatlanosok. Nem tudom, hogy tényleg így van-e, én amikor járom a falut, nem látok ilyen autót. Így, aki észreveszi, érdeklődjön utána, hogy miért fotózzák a házakat.

Jövőhéten pénteken, március 15-én, 10 órától, a Petőfi szobornál, megemlékezés lesz az 1848/49-es forradalom és szabadságharc 171. évfordulója alkalmából. Beszédet mondd Polgármester Asszony, és a műsor után koszorúzás lesz.

Jövőhéten vasárnap, március 17-én ismét elindul a szokásos cipővásár Kartalon, a Coop mellett.

Ami még érdekes lehet, az az, hogy holnap Nőnap lesz. Még van idő, kedves férfi olvasóim, valami kedves dologgal készülni 🙂 .

Ennyi lettem volna ma reggelre, mára szép napot és balesetmentes közlekedést kívánok! 🙂

About Dulai Zsófia

Kartalon élek immár 11 éve, Kislányom születése után megmoccant bennem valami.. az a valami hogy aktív tagja szeretnék lenni ennek a kis közösségnek :)

View all posts by Dulai Zsófia →

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük