Huppanjunk bele a hétfőbe!

Gyere és kényelmesen ülj mellém, és elmondok Neked néhány hírt.. 🙂

Szép jó reggelt kívánok Mindenkinek! 🙂 Újra elszállt a hétvége, ismét hétfő van. Jelenleg +2 fok van, napközben helyenként +13 és +18 (!) fok között mérhetjük a hőmérsékletet. Fronthatás mára nem várható, azonban a szélre érzékenyeknél előfordulhat fejfájás, ingerlékenység. A hirtelen megemelkedő hőmérsékletnél pedig az arra érzékenyek vérnyomásingadozást és fáradtságot is tapasztalhatnak.

Ennyit az időjárásról, most pedig egy kis közéleti rovat következik. 🙂

Ma este 7 órától a Kartal SE a Csenger Futsal csapat ellen játszik, a Csengeri városi Sportcsarnokban. Drukkolunk nektek! 🙂

Mivel ma hétfő van, nem mehetünk el a tüzelés mellett. Jelenleg már 12 megyére van kiadva tűzgyújtási tilalom, beleértve Pest megyét, így Kartalt is. Ez azt jelenti ( már maga a tűzgyújtási tilalom) , hogy tilos a tűzgyújtás a kijelölt tűzrakóhelyeken, valamint az erdők és fásítások határától számított kétszáz méteres körzetben lévő ingatlanokon.

Kartali viszonylatban én annyit tennék hozzá, hogy mivel ma nagyon szép időnk lesz, ne most legyenek elégetve a rossz autógumik. 😀 Ma nekem is kell száraz gallyakat, ágakat égetni, és ahogy én is ott fogok ülni a tűz mellett, más is tegyen úgy a sajátjával! Egy vödör víz vagy slag mindig legyen mellettetek, mert fél pillanat alatt megvan a baj!

Aztán…

Ismeretlen zöld mercedes borzolta a kedélyeket szombaton délután, ugyanis fotózták az emberek házait. A rendszám sajnos nem derült ki, de ha ismét előfordulna, ragadjatok telefont vagy papírt, írjátok le, és menjetek be az információval a Polgármester Asszonyhoz.

Pénteken délután a Rozmaring néptánccsoport, a hatvani Széchenyi István római katolikus gimnázium és szakgimnázium erasmus programjának záróünnepségén szerepelhetett, ami egyben egy jótékonysági műsor is volt!
A befolyt összeggel Dobos Réka kerekesszékes karate világbajnokot támogatták. Természetesen hatalmas sikert aratott a néptánc csoportunk! Le a kalappal előttetek! 🙂

Elkészült a testületi üléses összefoglalóm. A mai nap folyamán lesz eljuttatva Polgármester Asszonyhoz, és ha úgy látja pontosak az információk, a héten mindenképpen felkerül az oldalra.

Mához 1 hét múlva indul a Baross utca 83-nál a Társastánc Tanfolyam! A tanfolyam hétfőnként lesz 18 órától.

Itt megtalálsz mindent, ami tánc: latin-amerikai táncok, báli táncok, divattáncok, line-dancek.

Kedvezmények:

-egy tanfolyam díjával bármelyik másik csoportba is járhatsz

-csoportos kedvezmény 3 főtől

-a tanfolyam zenei anyagát ingyenesen  a rendelkezésedre bocsájtják.

Jelentkezni telefonon a +36704550679-es telefonszámon lehet.

Aztán…

A tó üzletsoron a szolárium mellett egy építőcég irodája lesz kihelyezve.

Hallottam, hogy állítólag lesz Kartalon fotóstúdió. Ma ennek megpróbálok utánajárni, mert a hétvégén többen is kérdezték, hogy ez igaz-e.

Hétfő reggelre ennyi hírrel szolgálnék. Mára szép napot kívánok, és ne feledjük, hogy a mai nap maradjunk a jelenben, figyeljünk csak a pillanatra amíg teázunk vagy amíg a nap indító kávét megisszuk! 🙂

About Dulai Zsófia

Kartalon élek immár 11 éve, Kislányom születése után megmoccant bennem valami.. az a valami hogy aktív tagja szeretnék lenni ennek a kis közösségnek :)

View all posts by Dulai Zsófia →

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük