Indítsuk el a Márciust!

Szép jó reggelt Mindenkinek! 🙂

Véget ért a február, elkezdjük a márciust is. Sajnos ez az időjárásunkban nem annyira látszódik, de bízom benne, hogy délutánra kitisztul az ég, és újra szép időnk lesz. Jelenleg +8 fok van, délután +11 és +13 fok között mérhetjük a hőmérsékletet. Délután 3 órára ír egy minimális esőre való lehetőséget, meglátjuk mi lesz belőle.

Mára hidegfronti hatás érvényesül, melynek tünetei lehetnek a különböző görcsös panaszok.

Hétvégére szeles időt ígérnek, kevés esővel.  Szombaton napközben +9 fokig kúszhat fel a hőmérséklet ( de csípős lesz a reggel) , vasárnap pedig +10 fokot is mérhetünk.

Ennyit az időjárásról, most pedig egy kis kartali közélet következik. 🙂

Mint azt sokan tudjátok, tegnap este nyílt testületi ülés volt a Községházán. Gyakorlatilag én mentem el egyedül és emiatt kicsit szomorú is voltam picit.

Nagyon tanulságos volt számomra elmenni, teljesen más szemmel nézem ezen túl Kartalt, és a településsel kapcsolatos történéseket. 🙂

Cikk lesz belőle, amint Polgármester Asszony egy előzetes olvasás után, azt nem mondja, hogy minden információt pontosan írtam le.

A legközelebbi ilyen ülés, március 25-én (hétfőn) délután 5 órától lesz. Ez az ülés az Észak-Magyarországi szennyvíz elvezetési és kezelési fejlesztés 7. című projekt nevet viseli. Remélem erre már többen elmegyünk . 🙂

március 11-én elindul Kartalon a Társastánc tanfolyam.

Minden hétfőn 18 órától a Baross utca 83-ban.

Itt megtalálsz mindent, ami tánc: latin-amerikai táncok, báli táncok, divattáncok, line-dancek.

Kedvezmények:

-egy tanfolyam díjával bármelyik másik csoportba is járhatsz

-csoportos kedvezmény 3 főtől

-a tanfolyam zenei anyagát ingyenesen  a rendelkezésedre bocsájtják.

Jelentkezni telefonon a +36704550679-es telefonszámon lehet.

Március 15-én (mához két hétre) megemlékezés lesz az 1848-49-es forradalom és szabadságharc tiszteletére. Az esemény 10 órakor kezdődik a Petőfi szobornál. Beszédet mond Polgármester Asszony, utána pedig koszorúzás lesz.

És egy kis kitekintés Kartalról… 🙂

A mai nappal elindult a Márciusi Boldogságnaptár is, melyet itt lehet letölteni. Ez a hónap, az elmélkedős március nevet kapta.

A mai napra ez az üzenet: Kezdd a napot hálaadással azért, hogy élsz. 🙂

Mára és a hétvégére kellemes időtöltést kívánok mindenkinek! 🙂

 

About Dulai Zsófia

Kartalon élek immár 11 éve, Kislányom születése után megmoccant bennem valami.. az a valami hogy aktív tagja szeretnék lenni ennek a kis közösségnek :)

View all posts by Dulai Zsófia →

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük