Hogyan kezdd el a kedd reggelt?

Nevess egy nagyot, és olvasd el a helyi híreket 🙂

Szép jó reggelt kívánok Mindenkinek, február 26-a van, 3 nap és már márciust írunk. Csodás, nem? 🙂 A légszennyezettségi értékünk is csak 5%-nál áll, így bátran menjünk ki a szabadba, és legyünk a levegőn annyit, amennyit csak tudunk! 🙂

Az időjárásunk is lassacskán kezd tavaszi lenni, ma napközben +11 és +13 fok között lesz a nappali hőmérséklet. Ennek az enyhe időnek köszönhetően 5 megyében máris tűzgyújtási tilalmat rendeltek el. Pest megye is köztük van.

Bővebb információt ide kattintva lehet olvasni. Vigyázzunk magunkra és a környezetünkre! 🙂

Most pedig lássuk mi újság a faluban 🙂

Lassan mindenki megkapja az első Kalász-Net csekkjét, és igen megosztó lett ez a kábelszolgáltató. Vannak olyanok, akiknél minden rendben, van akinél csak a televízió sugárzás rosszalkodik, van akinél az internet akadozik, és van, ahol mindkettővel probléma van.

Én azt tudom javasolni, hogy a +36 80 201-200-as ügyfélszolgálati telefonszámot hívjátok fel, és jelentsétek be a problémát.

Igaz, hogy nem Kartal, mégis a közelünkben történik egy igen érdekes dolog. Mint ahogyan azt sokan tudjátok, bezárják a fóti Gyermekvárost, és lakóinak egy részét, Aszódon egy kijelölt épületben helyeznék el.

Régen írtam a hatvani kórházról is. Nos, pár napja újra kitettek egy képet a felújítás munkálatairól. Akkor azt láthattuk, hogy az ablakcsere mellett, elkezdték a szakrendelő régi szigetelésének a bontását. Ha elkészülnek, igazán pazar szakrendelője és még jobb kórháza lesz Hatvannak! 🙂

Mára szép napot kívánok Mindenkinek, és ne feledjük, hogy ma mondjunk köszönetet három embernek, akiknek hálásak lehetünk, és azt is mondjuk el, hogy miért vagyunk hálásak nekik! 🙂

 

 

About Dulai Zsófia

Kartalon élek immár 11 éve, Kislányom születése után megmoccant bennem valami.. az a valami hogy aktív tagja szeretnék lenni ennek a kis közösségnek :)

View all posts by Dulai Zsófia →

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük