Pénteki hírösszefoglaló

Szép jó reggelt Mindenkinek! 🙂

Igaz, hogy borult időnk van, de ez ne vegye el a jó kedvünket! 🙂

Kezdjük a szokásossal 🙂

Egy kisebb hidegfront ért el bennünket, melynek eredményeképp tegnap este már az eső is esett. Az eső pedig hamarosan újra esni fog. Egy külföldi időjárás előrejelző oldal szerint 9 óra előtt nem sokkal várható gyenge eső, ugyanez mondható el délre és délután 3 órára is. Napközben +6 és +10 fok között várható a hőmérséklet. Hidegfronti hatás érvényesül a mai napra, így előfordulhatnak görcsök, fejfájás. A szélnek köszönhetően pedig ingerültebbek is lehetünk. A szél miatt egyébként elsőfokú (citromsárga) riasztás is ki van adva, ami azt jelenti, hogy a széllökések ereje meghaladhatja a 70km/h-t is.

 

Milyen idő várható a hétvégére?

Nos, a hidegfront itt marad egy darabig, melynek köszönhetően holnap reggel fogcsikorogtatóan hideg lesz reggel, helyenként -7, -8 fokot is mérhetünk . Holnap napközben +1,+2 fokra számíthatunk. Eső nem várható holnapra. Vasárnap szintén rettentő hidegen indul a nap, ezen a napon is mérhetünk hajnalban -7,-8 fokot, napközben azonban 0-5 fok között lesz a hőmérséklet. Vasárnapra sem várható eső Kartalon.

Ennyit az időjárásról. 🙂

Mi újság a faluban?

Szűkszavúan nyilatkozhatok, de a meghirdetett Jótékonysági Farsangi Bál sajnos nem kerül megrendezésre. 

Vasárnap MEGA játszóház lesz a Sportcsarnokban, így aznapra a hideg elől szerintem sokan oda fogunk menni 🙂

Jegyárak:

Gyermekjegy egy órára 1500 Ft, Kísérőjegy 600 Ft
Gyermekjegy két órára, egyszeri belépésre 2000 Ft
Gyermekjegy korlátlan időre többszöri belépésre 3000 Ft

Az esemény 10 órától délután 5 óráig tart. Ismét lesznek ugrálóvárak, versenypálya, kézműves foglalkozások, arcfestés és minden mi jó! 🙂

Március 11-től 18 órától, minden hétfőn társastánc tanfolyam indul a Baross utca 83-nál.

Kedvezmények: 

-egy tanfolyam díjával bármelyik másik csoportba is járhatsz

-csoportos kedvezmény 3 főtől

-a tanfolyam zenei anyagát ingyenesen  a rendelkezésedre bocsájtják.

Jelentkezni telefonon a +36704550679-es telefonszámon lehet.

Tegnap este nagy riadalom volt a tűzoltók hangja miatt, azonban kiderült, hogy nem Kartalon volt probléma, hanem Kállón. Egy kállói csoportban végig is ment a hír, hogy felgyújtották a Gárdonyi utca és a Dózsa György utca közötti nádast. Aszód, Bercel, Hatvan Hivatásos Tűzoltók és a Héhalmi Önkéntes tűzoltók oltották el a tüzet.

Mára szép napot kívánok, hétvégére pedig kellemes pihenést, és azoknak akik dolgoznak még a hétvégén is, Nektek kitartást, igazi Hősök vagytok! 🙂

 

About Dulai Zsófia

Kartalon élek immár 11 éve, Kislányom születése után megmoccant bennem valami.. az a valami hogy aktív tagja szeretnék lenni ennek a kis közösségnek :)

View all posts by Dulai Zsófia →

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük