Miért jelennek meg hirdetések?

Pár napja néhány ember megkérdezte tőlem, hogy az oldalon miért jelennek meg babás termékekről reklámok, vagy épp ruha reklámok és úgy általánosságban a reklámok.

Nos, Főszerkesztőnk, Vidi Rita ( aki az egész ihirek.hu oldalért felelős) válaszolt a nagy kérdésre, íme a válasz:

Drága Látogatóink!

Az ihirek.hu minden aloldala kormányoktól és finanszírozóktól független online hírportál. Nincsenek támogatóink, mecénásaink, befektetőink és uraink sem, akik megmondják nekünk, hogy miről és hogyan írhatunk.

Saját kétkezi munkánkat és a lelkesedésünket tesszük az oldalakba, és azt reméljük, hogy Te, mint számunkra legfontosabb ember ebben a történetben, elégedetten távozol és örömmel térsz majd vissza hozzánk – rendszeresen.

Mindezek pénzbe kerülnek. Sok pénzbe. Ezért az oldalakon automatikus hirdetéseket helyezünk el, melyek a Google Adsense rendszeréből származnak jelenleg. Nem mi rakjuk oda, nem mi találjuk ki, hanem külső hirdetők és a Google automatikusan teszi eléd azt, ami szerinte számodra érdekes.

Nincs befolyásunk arra, hogy előtted mennyi és milyen tartalmú hirdetés jelenik meg. Nem is tudunk ezen állítani, nincs hozzáférésünk a hirdetések minőségéhez. Ha számodra szerinted aggályos hirdetés jelenik meg, mi azt nem látjuk, és nem férünk hozzá.

Mi csak a tartalmat és a felületet szolgáltatjuk, és reménykedünk abban, hogy a hirdetések révén fenntartható, sőt prosperáló lesz az ihirek.hu küldetésünk.

Ha zavarnak a hirdetések – vagy a mondanivalójuk –, a hibát ne a mi készülékünkben keresd! A hirdetések nem a mi tartalmainkkal vannak összefüggésben, hanem a felhasználó egyéni érdeklődési köreivel. Ahogy mondás tartja „Ahány ház annyi szokás.”, úgy új mondás is kialakulhat „Ahány felhasználó, annyi féle hirdetés-összetétel és megjelenési gyakoriság.”

Ha úgy gondolod, hogy számodra a hirdetésekkel együtt nem minőségi felület így az ihirek.hu, akkor javasoljuk, olvass olyan médiát, ahol vagy a kormány, vagy egy külsős mecénás mondja meg, miről lehet szó. Ott biztosan nem fognak hirdetések zavarni. Ha itt hagysz bennünket hirdetések miatt, akkor hiányozni fogsz. De ez a te döntésed, és mi elfogadjuk.

Mi is arra kérünk, hogy fogadd el, hogy az ihirek.hu aloldalai hirdetésekből finanszírozzák a működésük egy részét – a többségét viszont lelkesedésből.

Köszönjük a megértést!

Vidi Rita

Főszerkesztő

Remélem Rita részletes választ adott a nagy kérdésre. 🙂 Természetesen ez a hír fent is megtalálható lesz Menüpontként, így az új olvasók egyből el tudják olvasni.

További érdekes híreket olvashattok az https://ihirek.hu/ oldalon 🙂

About Dulai Zsófia

Kartalon élek immár 11 éve, Kislányom születése után megmoccant bennem valami.. az a valami hogy aktív tagja szeretnék lenni ennek a kis közösségnek :)

View all posts by Dulai Zsófia →

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük