Hogyan indulj neki a pénteknek?

Hát úgy, hogy előtte elolvasod a mai reggeli híreket 🙂

Szép jó reggelt Mindenkinek!

Egy anticiklonnak hála a reggelek még fagyosan indulnak, de napközben egyre többször számíthatunk több órás napsütésre. Jelenleg -2 fok van, de délben már +6, délután 3 óra körül pedig +8 fokot is mérhetünk. Fronthatás a mai napra sem várható. A tegnapi napnak köszönhetően szebbnél szebb virágos képeket láttam, és egy pillanatra a kanyarban éreztem a tavaszt. 🙂 De egyébként ez a kartali emberekre is elmondható, hogy a tegnapi napon sokkal több mosolygó arcot láttam, mint korábban, hiába a Nap megteszi pozitív hatásait. 🙂

Az influenzás betegeknek továbbra is jobbulást kívánok, kitartás, a szakértők szerint ettől a héttől kezdődött meg a megbetegedések számának csökkenése, így elmondható, hogy a legrosszabbon már túl vagyunk! 🙂

Na de mi hírek vannak Kartalon?

Holnap a Sportcsarnokban, megrendezésre kerül a II. Jótékonysági Sportnap, melynek bevételéből a gödöllői gyepmesteri telep árva kutyái lesznek támogatva. 🙂 Az esemény délben kezdődik ( szóval ebéd után már lehet is menni lemozogni a dolgokat 🙂 ) és körülbelül délután 5 óráig tart.

Jegyárak:

Egész napos jegy: 2000 forint

Kísérőjegy: 1000 forint

Gyermekeknek 14 éves korig: 500 forint

Fekvenyomó versenyre előregisztrációval: 2000 forint

Fekvenyomó versenyre helyszínen: 2500 forint

Jegyet vásárolni a helyszínen lehet holnap 🙂 Remélem idén is sokan lesznek. 🙂

Aztán…

Hétfőn (18-án) este 7 órakor a Sportcsarnokban hazai pályán játszik a KARTAL SE, gyertek el és szurkoljunk Nekik! 🙂 ( A női csapatunk vasárnap játszik Jászberényben, a Bercsényi Sportcsarnokban)

Február 22-ig van lehetőség jegyet vásárolni a Jótékonysági Farsangi Bálra, melynek bevételéből a Happiness Dance and Fitness Látványtánc Egyesület egy új eszközt vásárolna.

Jegyárak: 4000 forint/fő ( felnőtt,ifjúsági)

3-10 éves kor között 50% kedvezmény a jegy árából

3 éves kor alatt a rendezvény látogatása ingyenes

A jegy ára tartalmazza a Galga Partyband fellépését, egy tál főételt, jelmezversenyt, vetélkedőt.

Természetesen támogatói jegyeket is lehet vásárolni 5000,8000,10000, valamint 15000 forint értékben. A támogatói jegyek belépőjegyként is funkcionálnak. 🙂 Jegyet Mecséri Alexandránál lehet személyesen vásárolni.

Február 24-én (vasárnap) pedig újra lesz MEGA játszóház a Sportcsarnokban 10 órától délután 5 óráig. Ismét lesznek ugrálóvárak, versenypálya, kézműves foglalkozások, arcfestés és minden mi jó! 🙂

Jegyárak: Gyermekjegy egy órára 1500 Ft, Kísérőjegy 600 Ft
Gyermekjegy két órára, egyszeri belépésre 2000 Ft
Gyermekjegy korlátlan időre többszöri belépésre 3000 Ft

Mára szép napot kívánok mindenkinek, és amennyit lehet, legyünk a szabadban! 🙂

About Dulai Zsófia

Kartalon élek immár 11 éve, Kislányom születése után megmoccant bennem valami.. az a valami hogy aktív tagja szeretnék lenni ennek a kis közösségnek :)

View all posts by Dulai Zsófia →

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük