Tegnap Légjóga óra volt Kartalon

A mai nap szeretnék a tegnapi légjóga élményeiről írni.

Pest megyében először, Kartalon debütált elképesztő sikerrel a Légjóga. Bár van egy Szentendrén is, de az ott oktató hölgy, már újra Pesten oktat, így tényleg ki lehet jelenteni, hogy Kartalon van elsőként Légjóga. 🙂  Mecséri Alexandra teljesen meg volt döbbenve a kezdők lelkesedésén, és szinte mindenki átesett az első fejjel lefelé lógásán.

5 órától kezdődött a program, és egészen este fél 9-ig tartott. Fél órás bemutató órák voltak, és mondanom sem kell, hogy mihelyst beleültek az emberek, mindenki azon gondolkodott, hogy vagy a helyszínen marad, vagy hazaviszi a hammock-ot ( ejtsd: hemok, így hívják az anyagot amivel dolgozunk) .

A korosztály a legnagyobb örömömre teljesen vegyes volt ! 🙂 Nemcsak 20-25 évesek jöttek, hanem bizony volt ott 40 éves is! 🙂 Szuper volt látni, hogy ennyi mindenkit érdekelt!

Mindenki elégedetten , sikerélményekkel új érzésekkel és mosollyal gazdagabban sétált ki az ajtón.  Egyszerűen csodálatos volt, látszott hogy mennyi belefektetett munka volt! Nemcsak a Kristályház tükrös terme lett átalakítva kicsit, hanem falfestményekkel, hangulatvilágítással volt emelve az esemény színvonala.  Összesen jelenleg 6 ember tudja kipróbálni (mert annyi anyag van) de meg lettünk nyugtatva, hogy még további 2 anyag vásárlása is tervben van.

Azt hiszem, Kartalon a Légjógának köszönhetően nagyon sok új dolog elindulhat, ugyanis rég nem láttam ennyi lelkes, izzó embert! És a változásokhoz mindössze néhány ember lelkesedésére van szükség! 🙂

A végére pedig hoztam egy kis ízelítő videót, hogy mit is csináltunk az első bemutató órán, fogadjátok szeretettel! 🙂

About Dulai Zsófia

Kartalon élek immár 11 éve, Kislányom születése után megmoccant bennem valami.. az a valami hogy aktív tagja szeretnék lenni ennek a kis közösségnek :)

View all posts by Dulai Zsófia →

2 Comments on “Tegnap Légjóga óra volt Kartalon”

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük