1 hét múlva Kalász-Net

Kezdjük a szokásos időjárással 🙂 Este 8-9 órától folyamatosan esik a hó. Azt hiszem, hogy szó nem érheti a ház elejét, ebben az évben is van telünk 🙂 Kartalon ismét nem beszélhetünk légszennyezettségről, ismét csak 5%-os értéknél járunk 🙂 Na igen, a falusi tiszta levegő 🙂 A frontérzékenyek nehéz napnak néznek elébe, ugyanis mára kettősfronti hatásokra lehet számítani. Fejfájás, migrén, görcsös panaszok a meleg miatt, a hideg miatt pedig az ízületi panaszok erősödnek fel. Ettől függetlenül, aki csak teheti menjen ki a levegőre, sétálni, szánkózni vagy épp havat lapátolni 🙂 . Meleg nyarunk lesz megint, és biztos vagyok benne, hogy vissza fogjuk még sírni ezeket a januári napokat 🙂

A mai nap nagyon jó program lesz a könyvtárban, erről itt lehet részletesebben olvasni: https://www.facebook.com/events/351379072122264/

Kartalon hamarosan új kábeltévé és internetszolgáltató lesz. Tény, hogy már csak a puszta hír vegyes fogadtatásban részesül, én mégis azt mondom, adjunk neki egy esélyt 🙂 Ha meg nem jó, na akkor lehet gondolkodni, hogy mi legyen.

Amit jó tudni, ebben az esetben, az az, hogy minden változatlan marad. Nem lesz ár-érték arányban semmilyen változás. Nem kell semmilyen készüléket leadni. Ahogy az ügyvezető igazgató mondta nekem a telefonban, annyi lesz a változás, hogy a csekk tetején nem HFC Network lesz látható, hanem Kalász-Net. Ha bármiben lesz változás, az ügyvezető igazgató elmondása szerint, minden ügyfelet értesítenek róla. 

Ha bárkinek kérdése van, az a szolgáltató ügyfélszolgálatát hívja fel, aminek a telefonszáma: +36 80 201-200

About Dulai Zsófia

Kartalon élek immár 11 éve, Kislányom születése után megmoccant bennem valami.. az a valami hogy aktív tagja szeretnék lenni ennek a kis közösségnek :)

View all posts by Dulai Zsófia →

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük